5 коледни подаръка „За Нея“

Някои чудесни идеи идват точно навреме

0 коментара Сподели:

С  наближаването на празниците знаем, че изпадаш в тиха истерия с какво да я изненадаш и всеки път избирането на подарък ти се струва като ходенето по тънък лед, докато дрехите ти са в пламъци. Worry not! Тук сме, за да те улесним максимално, тъй като смеем да твърдим – познаваме как работи женският мозък, както и няколко универсални формули как се влиза под кожата ѝ. Ето няколко идеи:

1.       Глезотии за тялото

Запомни го ясно, защото е становище, което ще издържи през вековете: На този свят не съществува жена, която би отказала хубава козметика или някоя процедура. Тук може да се развихриш, опциите са безкрайни: карта за йога студио, ваучер за спа център, масаж, комплект качествена козметика, предплатен час при любимия ѝ фризьор, gift card за добра парфюмерия. Можеш да се спреш на нещо спрямо предпочитанията ѝ, защото всяка една е различна, но каквото и да е – щом е глезотиийка, с която ще си подобри външния вид, едно сърце ще е размекнато.

2.       Дантели и малко блясък

Тук класиката е голяма, но пък за сметка на това златна. Ако не си специалист по бельо (чували сме, че съществува такава порода мъже и благородно завиждаме на приятелката ти!), съвсем сериозно те съветваме да проучиш чрез някоя нейна приятелка или да подпиташ съвсем деликатно и отдалече какво и откъде го предпочита. Другото е лесно, подаръчен ваучер на прилична стойност, с който тя да се развихри, а ти само да се радваш на плодовете от този жест. При бижутата е по-специално – ако твоето момиче се носи по-семпло, винаги можеш да се разтърсиш за български дизайнери, с чието творчество да я накараш да се усмихне и да се почувства съвсем специална.

3.       Уикенд за двама

И тук няма как да сгрешиш, с падането на първия сняг всички си мечтаем за камини и спа. Това ще е частично подарък и за теб, малко почивка, в която да прекарате смислено време заедно в някоя дървена къща в гората, с удобства, джакузи и… другото го знаеш.

4.       Грижа за ума

Ако дамата на сърцето ти си пада повече интелектуалка, имаме решение и за това. В момента текат безброй курсове в различните сфери, където можеш да ѝ предплатиш и подариш едно място. През такива за развиване на креативността, курсове за писане и рисуване, за дигитален маркетинг, за мобилна фотография… каквото мислиш, че ще ѝ хареса, все ще е добра идея и най-вероятно ще бъде високо оценено!

5. Нов смартфон HUAWEI Mate 20 Pro

Гласувай за най-добрите технологични продукти ТУК и си го спечели.

HUAWEI Mate 20 Pro е супер як, скоро излезе на пазара и има няколко функции, в които е трудно да не се влюбиш, като например уникална функция за обратно зареждане, благодарение на която смартфонът може сам да зарежда други устройства, поддържащи безжично зареждане, включително смартфони, само с допиране до тях. Също ултрапрецизен сензор за пръстови отпечатъци, вграден в дисплея, което ни изкефи на макс. Наш фаворит за момента си остава опцията 3D Live Objects. Виж видеото, няма нужда от думи:

Това, което смятаме, че най-много ще ѝ допадане, е  функция за разпознаване на обема и съдържанието на храната и приблизително пресмятане на калориите в порцията, към която насочиш камерата. Отдавна си мечтаехме за това!

Гласувай тук и ако го спечелиш, ѝ го подари. Така ще е и по-сладък подаръкът, а ти ще излезеш благородният рицар, който няма да го вземе за себе си.

Или можеш да ѝ купиш нещо шик за студените дни.

Ето и малко доза проза за есенните дни.

Последвай ни в инстаграм за всекидневна доза вдъхновение.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *