В София през уикенда: 19 – 21 октомври
Меко казано, сме ентусиазирани за този уикенд предвид това, че събира много наши любимци.
Направи бърз ъпдейт на графика и си и виж къде ще заредим колекцията си от грамофонни плочи, кое е мястото, приютяващо десетото юбилейно издание на Basic Market-а, но освен пазара ще въртим коктейли, ще идем на брънч при баба, а черешката безспорно е премиерата на Stinky Movie.
CATCH A FIRE – SECOND HAND RECORDS
Обожаваме грамофонните плочи и знаем, че има доста ентусиасти и ценители точно като нас. Чудесна идея са и за подарък, ако твоите хора са запалени маниаци, така че със сигурност се отбий до първия pop up магазин на Catch a fire. Ще бъде активен до средата на ноември и е чудесна възможност да видиш някои находки на живо.
STINKY MOVIE – *SOFIA* PREMIERE
Събота, 21.30 часа, Дом на киното
Тази зима световно популярният бг бранд Stinky Socks направи историческа среща на 30 от най-добрите сноуброрд карачи, част от голямото приключенско семейство на бранда, пръснато из цял свят. За 4 седмици обиколиха знайни и незнайни кътчета на България и заснеха
първия Stinky Movie, с който всеки ще може да се докосне до вълнуващия свят на любимите чорапи Stinky.
Събота и неделя, 11 часа, French 75
Идва зима и малко по-малко започваме да подготвяме гардеробите си за предстоящия студен сезон. Задължително се нуждаем от бейсикс класиките – тениски, дънки, тренчове, палта, пуловери и други. Всичко това, прецизно селектирано, ще намериш на десетото юбилейно издание на BasicsMarket. Ще празнуваме със сладки покупки и коктейли, а с нетърпение очакваме и награди.
GRANDMA’S STYLE •SUNDAY BRUNCH•
След бурния уикенд неделно си мечтаем за уютно място с вкусна храна, точно като при баба. Вече съществува идеалното място за бабин брънч – Old is new. Ще ни нахранят така, както само нашите баби умеят – с домашни вкусотии и напитки, които ще ни пренесат в детските спомени. Масите ще са сложени още в десет, така че се отправяме натам още преди кафето.
DISASTER TO MASTER | COCKTAIL CLASSES 3.1 (SPICY DRINKS)
Коктейлният клас за ентусиасти ни кани на едно spicyсъбитие, в което ще се научим да забъркваме пикантни напитки. Обещават да ни научат как да глезимрецепторите с приятна пикантности с кои съставки да я постигнем, не на последно място какда дозираме табаското по линията “горещо, но без сълзи”.Запътваме се към PublicBar, където Драго Иванов е замислил два авторски коктейла със сезонни продукти и хелоуински туист, които да се превърнат в наша запазена марка.
Виж как да почистиш душата си от ненужното през есента.