5 събития за след работа: 8 – 12 октомври

Тази седмица ни е като на кино

0 коментара Сподели:

Тази седмица се отдаваме на качествени културно-социални събития. Ще посетим няколко откривания и ще се забавляваме, както обичайно обичаме да правим. Не сме пропуснали да раздвижим графика ти с полезни мероприятия, за които повече чети по-надолу.

АКУСТИЧНО В 20:00 С МИЛЕНИТА – 9.10.2018, БАР ПЕТЪК

Вторник, 20.30 часа, „ПЕТЪК“

Седмицата ще започнем с лайв музика. Мястото е „ПЕТЪК“, а зад микрофона ще чуем любимата Миленита. С акустичното ѝ изпълнение ще посрещнем есента с цялата красота, нежност и чувственост на изпълненията ѝ. Входът е свободен.

МЕЛБА НА ЖИВО #3

Сряда, 18.30 часа, Generator

С голям ентусиазъм се запътваме към Generator, където ще се състои третото издание на поредицата лайв срещи, посветени на актуални проекти от български дизайнери. Тримата гости този път ще бъдат илюстраторката Деси Банева, Николай Пачев, който твори в сферата на модния дизайн, стайлинга и модната журналистика, и за десерт Христо Петков от така любимите ни Stinky Socks. Ще ни разкажат на богато за историята на вълнуващите им нови проекти.

ОТКРИВАНЕ НА CINELIBRI 2018

Сряда, 19 часа, Национален дворец на културата – НДК

В сряда ще присъстваме на откриването на четвъртото издание на кино-литературния фестивал CineLibri. Събитието ще се случи в НДК, а първата екранизация на роман, която ще видим, е „На плажа Чезъл“. На грандиозното събитие ще присъства Иън Макюън, които е автор на романа и сценарист на самия филм. Очакваме с нетърпение и специално създадената за откриващото шоу  хореография и видео мапинг.

ОТКРИВАНЕ НА КИНО „КУЛТУРА“ | ГОСТИ: „ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ“

Петък, 20 часа, кино „Култура“

Обичаме да ти съобщаваме за нови местенца из града и тази седмица откриваме точно едно такова. Точно в сърцето на София, между ул. „Шейново“ и ул. „Сан Стефано“ отваря врати кино „Култура“. Пространството е особено подходящо за кино, сценични и музикални събития. Барът пък със сигурност е място за изкуство, добро прекарване и срещи с приятели между тематично оформения филмов дизайн и екраните за прожектиране.

KINEMATOGRAF LIVE: ДВА БЪЛГАРСКИ ФИЛМА В КИНО „ВЛАЙКОВА“

Сряда, 19 часа, кино „Влайкова“

Кино седмицата в кино „Влайкова“ ще отбележим с две български заглавия – „Дрехи“ на Веселин Бойдев и „Сладки“ на Деян Цвятков. Двамата режисьори ще можеш да видиш на самото събитие. Ще разговарят с водещите Ангел Иванов и Ивайло Дончев, а всеки желаещ да се включи с въпрос в дискусията ще има тази възможност.

Виж какви са предимствата на това да си плешив.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *