5 събития за след работа: 1 – 5 октомври

Посрещаме септември и с есенни усмивки се запътваме към уютните местенца из града, където винаги нещо се случва

0 коментара Сподели:

Тази седмица има и партита, и кино, изложби, дискусии. Новодошлия студен климат ще преборим с топли сърца и заредени с любопитство очи. Къде ни водят, виж тук.

БЕЛЕЗИ ИЗЛОЖБА / ИВАН ШИШИЕВ И ЕТЮД-И-ТЕ НА СОФИЯ ОТКРИВАНЕ

От четвъртък, 19 часа, Хралупата

Авторът Иван Шишиев със сигурност ти е познат от проекта му Етюдите на София. 

Този път той ще ни разходи из много личните си светове.

Изложбата „Белези“ е монохромна и изчистена, показвайки ни значението на белезите в живота на всеки и отпечатъка, който оставят върху нас. Очакваме те в Хралупата на едно особено лично събитие тази седмица.

TALK #1: WOMEN AND POWER (PART OF SEE IT BE IT BULGARIA 2018)

Сряда, 19 часа, TheSite

See It Be It е програма на Cannes Lions International Festival of Creativity, създадена с цел подпомагане кариерното развитие на жените, идва  за втори път у нас. Този път на територията на TheSite.Лектори на събитието ще бъдат Ивелина Гичева, творчески директор в Tribal Worldwide, и Кристина Петрова, Group Strategy Director в Saatchi & Saatchi Sofia. Входът е свободен, затова ти препоръчваме да запазиш мястото си.

ORIGIN AT EXE CLUB

Всеки четвъртък, EXE Club

Ако този уикенд изненадващо си пропуснал да се гмурнеш в света на новоотворилия клуб EXE, то не е нужно да чакаш до следващия.

Всеки четвъртък са ни приготвили парти изненада за най-нетърпеливите.

Непознатата атмосфера със сигурност ни действа доста примамливо, затова ти препоръчваме да погледнеш отблизо какво се случва вътре и наистина да се почувстваш у дома си.

STRIKE A POSE

Четвъртък, 20.30 часа, Дом на киното

Напомняме ти да не изпускаш прожекцията на Strikeapose именно защото ще бъде една-единствена. Провокативният филм, ще те запознае с разказите на седемте млади танцьори, избрани от Мадона, за да участват в турнето ѝ Blond Ambition през 1990. Луис, Хосе, Кевин, Салим, Карлтън и Оливър намират сили да потиснат самочувствието си и откровено да споделят за паденията и възходите в живота си.

GROOVY SESSIONS @БАР ПЕТЪК – 04.10.2018

Четвъртък, 23 часа, „ПЕТЪК“

Есенните вечери са ни любими с питие в ръка и в уюта на любимия бар. Кой ден от седмицата, отдавна сме научили, че няма значение, стъпим ли в “ПЕТЪК“, хронологията се мери като средно аритметично на познатите лица и чашите, които ще вдигнем. Тази седмица сме си задраскали четвъртък, защото ни залипсва Groovy Session-ът с Dossiu Amudjev, OTO и Funkusion. Чакаме те там.

Събуди кулинарния гений в себе си.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *