Защо да подариш вино за Коледа е супер добра идея

0 коментара Сподели:

Какво е Коледа без глъчка и наздравица? Какво е най-светлият празник, ако не причина да се съберем най-сетне с любимите си близки и роднини? Когато се събираме около трапезата, една от основните съставки за съвършена вечеря е хубавото вино.

Затова ние вярваме, че то е едно от най-добрите решения за подарък, когато си изпаднал в безизходица. 

Това е и един от малкото подаръци, които със сигурност ще бъдат използвани. Една хубава бутилка вино не просто е комплимент към човека, на когото я подаряваш. Тя е любов, уют и топлина. Такъв подарък говори за истинско приятелство и нещо повече – оставя добро впечатление, дори човекът да не ти е толкова близък. Снобарското в него е сведено до минимум, защото виното е всичко останало, но не и снобария. И ако не ни вярваш – погледни как Дионис ти намигва, докато се притесняваш дали не е "твърде изискано". Точно така, богът на виното е много неща, но не и сноб. 

Част от причините защо е перфектната идея да подариш вино, е и фактът, че винаги можеш да намериш такова спрямо бюджета си. Естествено, вината си имат клас и това е известно на всички ни, но не е нужно те да бъдат безкрайно скъпи, за да са добри. Влезеш ли в специализиран магазин, със сигурност ще ти помогнат да откриеш съвършената бутилка за съвършената цена. А кой знае – може би точно твоето вино ще се окаже безценно? 

Всички изброени критерии се покриват перфектно в едно от вината, за които вече няколко пъти сме ти говорили – това е селекцията на малката, но впечатляваща изба "Кортен"

Оборудвана в класически френски стил, тя притежава впечатляващата база от 2300 американски и френски бъчви. Абсолютно всички вина на "Кортен" имат не само българско, но и международно признание за високо качество и това се вижда от наградите и отличията им от големите световни конкурси. Специално за теб подбрахме едно от най-добрите им вина. Тъмнорубиненото вино с пурпурна дълбочина Korten Syrah е именно подаръкът, на който всеки истински любител на хубавите вина би се зарадвал. Не само е емблематично за познавачите и ценителите у нас с многото отличия, които е спечелило на най-престижните световни конкурси, но и е перфектно за комбинация с месни специалитети от патица, пуйка, фазан, дивеч, сухи деликатеси и твърди сирена. Също така е вино, което има много добър потенциал за отлежаване във времето (ако имате търпение да го чакате)… Още  за него можеш да откриеш ето тук, а ние ти препоръчваме да побързаш с подаръците, защото часовникът тиктака, а под елхата всеки иска да намери нещо за себе си. 

Ние избрахме тази година да сме в Ню Йорк.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *