Три пъти „Ура“ за Go Guide After Work vol. 3 и партитата, които предстоят

Това е само началото

0 коментара Сподели:

Силно се надяваме, че нямаш нужда да четеш тази статия, за да разбереш как са минали трите  After Work Social Club партита досега, защото си бил там, танцувал си и си вдигал наздравици заедно с нас. Ако обаче не си или ако някои моменти ти се губят, сега е времето да си кажем, че създаването на концепцията за събитията за след работа е едно от най-приятните решения, които сме взимали. Всичко настрана – да знаеш, че си домакин на срещата на града, на която всеки идва с различни очаквания, но си тръгва с пъти по-добро настроение и убеждението, че часовете след офиса не са „мъртви“ от изтощение, е готино чувство. Затова обещаваме, че ще продължим да те радваме с партита на все интересни градски локации, пивки коктейли и музика за сетивата и стъпалата. 

Третото Go Guide After Work Social Club парти блесна с три акцента.

Коктейлите с ром Havana Club Джалма и Дулсинея, които кръстихме така, че да усетиш вкуса на свободата, музиката, която ще остане запазена марка на събитията ни, и локацията – романтичният паваж на The Cocktail Bar, се оказа чудесен както за тези, които искаха да се движат под звуците на цигулката и китарата, така и за всички, които дойдоха, за да се социализират. Някои думи бяха по-сладки от мед! 

В последната сряда, в която се събрахме под познатия наслов на най-любимото ни наше събитие, успяхме да опитаме и от вкусните хапки на ресторант Niko’las. Знаем, че са ти харесали, така че не пропускай да се отбиеш на мястото всеки път, когато минаваш в близост до малкото площадче на „Ангел Кънчев“ и „Солунска“. 

Сега е моментът и да споделим, че следващото After Work събитие ще ни събере отново заедно на „Кристал“.

Култовата софийска градинка, крайъгълен повод за редица запознанства по традиция, ще ни посрещне на 25 септември точно в 18:30 часа.

Почини си добре предстоящия дълъг уикенд, готвим изненади. 

Виж повече: Go Guide представя:  After Work Social Club

Разбери как GoGuide съживи града

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *