Искаш да караш Ferrari? Вече има как

Shell ни дава възможност да влезем в света на високите скорости

0 коментара Сподели:

Една от най-възпяваните коли за всички времена със сигурност е Ferrari. Класическият му цвят червен е емблематичен не само за автомобилните фенове, но и за почти всеки по света. Ако и твоята детска (пък и не само) мечта е била да подкараш тази мощ, може и най-накрая да получиш златния си шанс да я сбъднеш. Не, не сме ние вълшебниците, които ще сбъднат всичките ти желания.

Виж обаче кой ще ти помогне да го направиш: 

Shell знаят по-добре от всеки друг, че шофирането е една от най-силните емоции. Премиум горивата им Shell V-Power са онази неразривна част, която пък превръща Ferrari и всеки друг автомобил в източник на сигурност и адреналин. Затова те дават възможност на всеки над 21 с шофьорска книжка, притежаващ Club Smart карта, да изпита мощта им и да спечели ексклузивно 3-дневно изживяване в света на Ferrari в Маранело. Кулминацията на това пътуване? Шестимата победители в онлайн томболата ще имат възможността да карат този истински звяр на пистата Фиорано. А галавечерята, посещението на музея на една от най-великите марки автомобили, традиционният обяд и подаръчният пакет от Shell са още няколко черешки към вълшебната торта, която е това изживяване. Какво още обаче можеш да спечелиш? 

За всички верни фенове има още 50 вълнуващи Scuderia Ferrari награди, част от които са мъжки часовник, раници, шапки и цели 10 000 смарт точки. За да участва за една от наградите, участникът трябва да зареди над 25 литра Shell V-Power, FuelSave или AutoGas, да вземе скреч карта и да регистрира кода ѝ в сайта им.

Още информация ще откриеш ето тук

Виж кое е едно от любимите ни нови бижута на пътя

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *