Току-що открихме: 12 чифта обувки, които искаме да имаме

Обуваме есента в модели от Fashion Days, Footshop и District

0 коментара Сподели:

Те имат тренди визия, необходимото за условията на сезона качество и носят усещане за комфорт през целия ден. Могат да те преведат през терена на всякакви приключения и никога няма да изплезят език или пък те накарат да искаш да си в обувките на някой друг!

А Go Guide се постила под най-яките обувки за сезона…

FASHION DAYS

Знаеш ли, че по личния ни моден календар винаги е време за Fashion Days? Те превърнаха онлайн пазаруването в напълно ново изживяване с огромното си разнообразие от продукти и неизчерпаемата доза модно вдъхновение. Скачаме в обувките им, без да се замислим. Спокойни сме, че от която и порода да е нашият моден спътник – Nike, Puma, Converse или Desigual, той ще ни отведе до пътя на приключението и голямото сърце награда. Избираме смело от богатата и цветна палитра качествени модели, събрани на едно място. Сигурни сме, че пристигат бързо до дома ни… А това е особено полезно, когато времето навън започва да капризничи и става все по-студено и по-студено.

Виж повече: 12 гъзарийки, които можеш да си вземеш на оферта от Черен петък

FOOTSHOP

Преди две години чешкият онлайн магазин Footshop стъпи гордо и на българския пазар като място, където маратонки, креативност и градски лайфстайл стават едно неразривно цяло. Къде другаде можеш да откриеш urban диаманти като adidas Consortium или adidas YEEZY – само малка част от съкровищата в „пещерата“ на Footshop. Благодарение на партньорството им с някои световни марки те са едни от малкото магазини, които могат да ти предложат лимитирани модели от любими колекции. Освен с тях зареждат и с класически модели като Nike Air Force 1, Vans, adidas Stan Smith и други. Този сезон очаквай и много изненади, отстъпки и подаръци. Следи сайта им и скачай в новите си обувки!

1. ADIDAS NITE JOGGER 3M 239 ЛВ.
2. CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR LUGGED WINTER RETROGRADE 218 ЛВ.

 

DISTRICT

Мястото, което разказва истории за градската мода, отново влиза в полезрението ни. И като любители на спортния лайфстайл сърцето ни прави паркур по лавиците и онлайн магазина им. Вдъхновени от улицата, любовта към свободата, различните субкултури, епохи и модни течения, District събира истински модни находки, които често са перфектно отражение на персоналния ти стил. Нищо чудно, че ги носят само новатори и модерно мислещи с активен начин на живот. За тях елегантният стил и ежедневният комфорт са две страни на една и съща обувка. Тук правиш трипъл степ между премиум марки, като Nike, аdidas, Timberland, Champion, Lotto, Converse, New Balance и други.

1. ADIDAS ORIGINALS BT XTRA279 ЛВ.
2. NIKE AIR MAX 98 PRM 379 ЛВ.
3. PEPE JEANS HIKE MOUNTAIN NYLON 259 ЛВ.
4. RALPH LAUREN 449 ЛВ.

 

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *