7 еротични филма, които ще накарат кръвта ти да ври

Лентите, от които екранът ти ще порозовее

0 коментара Сподели:

„Какво като крилата на пеперудите в Бразилия предизвикат торнадо в щата Тексас? Майната им на последствията!“ – обсебени от страстта крещят героите на най-горещите истории. С душа на хамелеон и змия вместо линия на живота, върху тях здравият разум винаги ще изглежда като дрипа.

Нимфоманката

Ларс фон Триер прави догмите на пух и прах, връзва с дебели въжета и вериги последното ни останало благоприличие и разбунва духовете в киното. И ако вече не си бил един от хилядите, потънали в яките си по време на прожекциите в киносалоните, приготви се за поетично-еротичното пътешествие на една жена от нейното раждане до 50-ата й годишнина. Историята на самопровъзгласилата се за нимфоманка Джо в ролята на Шарлот Генсбур започва и свършва в слабините на града.

Там, където една жена поставя дявола на колене и му позволява да свърши в нея.

Това е една история за съзряване, отчаяние, болка и страст в две части. За онази страст, която не пита какво ще стане утре, а минава през огъня без противопожарно одеяло и вдига наздравици от ада.

Стая в Рим

В сърцето на Рим и лятото има една стая. Две млади жени, които току-що са се запознали в един бар, си говорят, докато изгревът подмокря небето.Стените на стаята неусетно стават на пепел и двете поемат на страстно физическо пътешествие, което ще дамгоса не само телата им. Възможно ли е това да се случи в рамките на някакви си дванайсет часа? Испанката Алба и рускинята Наташа ще ти отговорят без много думи, докато го правят в леглото, във ваната и на пода, а после си разказват всичко, за което се сетят. И преди всяка да поеме по своя път, ще ти покажат как една споделена тайна може да промени напълно гледката от хотелската стая и живота им.

Защото истинската свобода е като Вечния град – рано или късно ще поискаш да се върнеш.

Широко затворени очи

Да си го кажем направо. Masked ball – песента от еротиката на Кубрик, може би никога няма да спре да отеква в съзнанието на света. А в спомените ни сенките на маскираните голи видения от филма ще продължават да танцуват своя квазирелигиозен сексуален ритуал. Историята проследява сложните отношения на съпрузите Бил и Алис Харълд (в ролите са Том Круз и Никол Кидман, също женени по това време). Двамата опитват да минат през кризата в брака си на пръсти и да излязат сухи, но един откровен разговор сериозно прецаква нещата. Алис признава на Бил, че си е фантазирала как го напуска заради мъж от миналото. А Бил поема на мрачно и тайнствено сексуално пътуване към границата между реалност и фантазия.

Лолита

Нощта. Никога не съм изживявал такива терзания.

Бих искал да опиша лицето, движенията й – а не мога, защото, озове ли се наблизо, страстта ме заслепява.

По дяволите – не съм свикнал с компанията на нимфетки“ – казва героят на Джеръми Айрънс в скандалната екранизация на Ейдриан Лайн по романа на Набоков. Въпреки опитите за цензура и негативното отношение на критиците „Лолита“ оставя незабравим вкус в устата на света. Вкус на страстта и гузната съвет на един мъж, който от желание и любов по едно невръстно момиче става неин доведен баща, а после и любовник в тъмните чаршафи на необратимите последствия.

Синьото е най-топлият цвят

Драма за израстването и себеопознаването, която те прави далтонист по отношение на нюансите на правилно и неправилно, приемливо и еретично. Едно момиче среща друга, по-голяма от нея жена със синя коса и този цвят става символ на осъзнаването на сексуалната принадлежност и пътуването към разкрепостеността. Филмът умело се плъзга по бръснача на границата между тийн периода и живота на възрастните, между социалните класи и различните форми на сексуална ориентация. А за 12-минутната секс сцена пак ще си говорим…

Мечтатели

Когато две момчета и едно момиче – жадни за истината за себе си и света – се затворят в апартамент в Париж, дори бушуващите политически събития от пролетта на 1968-а навън могат да почакат… Особено когато режисьор на тяхното настървено и непризнаващо границите самоопознаване е Бернардо Бертолучи. Докато родителите им са във ваканция, Изабел (невероятната Ева Грийн) и Тео канят Матю – млад американски студент да остане в техния апартамент. Там те живеят по свои собствени правила, все по-жадно експериментирайки с емоциите и сексуалността си.

И порастват – някъде между възбудата, мозъчните игри и смелото търсене на себе си.

Не правете това у дома си, освен ако нямате 18.

Отровната Айви 2: Лили

Съкрушително красивата Алиса Милано влиза в ролята на невинната Лили – студент художник, която следва в Калифорния далеч от познатия й Мичиган. Съквартирантките й са малко лудички, но пък наоколо се мотае един доста симпатичен съквартирант – студент скулптор, с когото Лили бързо става близка. Един ден в килера тя намира кутия, принадлежала на момиче на име Айви.

Наречи я кутията на Пандора, защото от там ще излезе онова дяволче, което живее у всяка жена.

Лили открива дневник, „голи“ снимки и секси аксесоари, които палят пожар във въображението й. И неусетно тя се преобразява в неустоима изкусителка, която няма търпение да изпита собствения си магнетизъм върху мъжете…

Споделяме ти и няколко идеи какво можеш да правиш от вкъщи.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *