Mix & Match: 3 филма, 3 вина и как да ги съчетаваш

В новото ни видео ти даваме идеи не само за кино, но и за вино

0 коментара Сподели:

Тези две страсти се укротяват само така – с повече знание и още повече интерес в материята. Естествено, става дума за киното и виното и всички белези, по които си приличат. Дали едното щеше да е толкова вълнуващо без другото е въпрос, който няма да обсъждаме, но за сметка на това ще ти кажем как да допълниш двете, така че да си доставиш максимално удоволствие. Спретваме си бърза игра и ти даваме идеи за филми и вина, които вървят чудесно заедно. На теб оставяме само да консумираш (с удоволствие и мярката, която ти пасва). Селекцията направихме с помощта на Domaine Boyar, можеш да научиш повече за вината от сайта

Знаеш ли кое вино е кралят на белите сортове?

Спокойно, и Тео Чепилов не знаеше, но колаборацията, която виждаш във видеото е точно за това. Деси (виж за справка – рубриката City Guide) гостува на Go Movie с една селекция вина, достойна за кино.

С Тео си спретват бърза игра и ти предлагат филми, който да гледаш, докато пиеш някое от вината. Без значение дали си фен на киното, или виното това видео е специален поздрав за теб особено ако си консумирал повече и от двете в последните дни.

Тук са събитията, които да посетиш онлайн през месец май. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *