8 активности, за да забъркаш адреналиновия коктейл на лятото

Казваш ли "ДА" на предизвикателството?

0 коментара Сподели:

Лятото е време за коктейли, а ние не забравяме и адреналиновия от менюто! Смело го забъркваме със смелчаги, навитаци и приятели, като този път разширяваме периметъра на удоволствието. Рафтинг, каяци, полет с парапланер, офроуд с АТВ, картинг, пейнтбол или стрелба с лък – калейдоскопът от забавления е почти безкраен, а

ти казваш ли ДА на предизвикателството?

WakePark X

Тук определено чувстваме, че уейкбордингът е сред най-бързо развиващите се спортове в света! Откриваме висококвалифицирани инструктори и 3 двуточкови кабелни влека с височина 12 м – едни от най-високите в Европа. Идеални и за въздушни трикове, и за начинаещи.

Jet Ops Europe

Ето че седмото небе вече има нов адрес и това са приятелите ни от Jet Ops Europe. Дори не си търсим повод да поемем с тях на панорамен полет над някои от най-впечатляващите природни красоти на България – като Витоша, язовир Искър или пък Рилските езера.

CARVE Indoor Ski, Board & Bar

Това е първият в България ски и сноуборд център на закрито, което го прави задължителен в списъка ни. Освен невероятно преживяване и атмосфера тук те очакват неустоими кафе предложения и авторски коктейли, приготвени от шампион бариста Веселин Панов.

Skydive Sofia

Ако не си опитвал скайдайвинг – времето е сега. Заложи на тандем скок от 4200 м с 1 минута свободно падане и много щастие за всички сетива. Skydive Sofia те очакват всеки ден в столицата, а на летище Приморско може да ги откриеш в края на юли и началото на август.

Бойно поле
ул. „Еърсофт“, м-т Хълмчето, 088 804 0405

Адреналиновите преживявания са тренд това лято, затова и ние с трепет се отправяме към с. Алдомировци и невероятното „Бойно поле“. Тук е най-голямото игрище за еърсофт в България с реплики на оръжия – идентични копия на истинските и преживяване максимално близко до реалността.

Някои определят еърсофта като Бойно поле Counter-Strike на живо,

защото тази военносимулативна игра е максимално безопасният еквивалент на реална битка. Точният избор за тиймбилдинг – не пропускай!

Sofia Karting Ring 
Sofia Ring Mall 0899 907 981 

Когато искаме вдигане на адреналина, независимо от летните горещини или дъждовните дни, разчитаме на нашите приятели от Sofia Karting Ring. И при новата обстановка тук всичко е по правилата, защото екипът от професионалисти на място е предприел всички необходими мерки за дезинфекция на обекта и картингите. Прекрасната новина пък е, че освен невероятна атмосфера отскоро тук най-малките почитатели на скоростите могат да изживяват емоциите си на чисто нови детски картинги. 

Маkаroon.bg
0899 940 820 office@makaroon.bg

Нашите приятели от Makaroon.bg те очакват на сайта им, за да подариш на някого незабравимо преживяване. Може да избираш от категориите: забавления в София, приключения на открито, екстремни, СПА и красота, приключения в Пловдив и вкусове и аромати.

Ние сме фенове на скока с бънджи от балон, авиосимулатора или дрифт шофирането,

а ако искаш нещо за небцето, заложи на дегустирането на екзотична кухня в някои от добрите ресторанти в столицата.

Хотел Рила 
rila@rilaborovets.com 

Ски сезонът ни секна преждевременно, но и през лятото Боровец не спи и има защо да се насочиш натам поне за някой уикенд. Това планинско бягство ще ти коства само час и нещо път от София, а багажа те съветваме да разопаковаш в хотел „Рила“, където така ще те поглезят, че после никой планински склон няма да ти се опре.

Ако добрата стара разходка сред природата не ти стига,

хвърли око на летния календар на хотела, пълен с оферти за тематични уикенди – от здравословните, посветени на храненето, спорта и еко начина на живот, през семейните приключенски до кулинарните или артистичния, в който е замесена галерия „Структура“.

Всичките стават и за по-малките посетители, които така и така няма да скучаят – за тях има детска анимация, детски кът, уроци по плуване или готвене, а престоят им е безплатен, ако са под 16-годишни. Иначе Боровец изкушава и с въжен град, езда, скално катерене, планинско колоездене, полет с парапланер, пешеходни турове до красотите на Рила… Колкото до хотел „Рила“, политиката му за резервации е от най-гъвкавите, които сме виждали.

А ето и още няколко предложения за забавление на открито.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *