Естетиката като начин на живот

Международен конкурс предизвиква млади български фотографи и стилисти

0 коментара Сподели:

Модните експерти търсят най-добрите млади фотографи и стилисти в международен конкурс, организиран от модната платформа Answear.

В престижното състезание могат да се включат всички, които мислят извън матрицата, имат силно изявено чувство за естетика и умеят да изразяват себе си през обектива.

Креативната надпревара стартира на 24 август, а задачата за участниците е да създадат оригинални продуктови кадри на бижутата Swarovski, с които да уловят по неподражаем начин красотата на кристалите. Творбите им ще бъдат оценени от експертно жури, в което влизат доказани имена от фешън света: Антония Йорданова (стилист и арт директор), Николай Пачев (дизайнер и преподавател в катедра „Мода“ в НБУ) и Даниела Йорданова (фотограф).

Победителите ще бъдат обявени на 19 ноември, а всеки от тях ще получи атрактивни награди, сред които сет бижута Swarovski, създадени по случай 125-ия рожден ден на бранда. Класиралите се на 2-ро и 3-то място ще бъдат поощрени с 200 лева в продукти по избор от Answear.bg и сет бижута от Swarovski.

Призът за големия победител е камера Polaroid One Step 2 Holiday от партньорите на конкурса Photosynthesis, 1000 лева в продукти по избор от Answear.bg и сет бижута от Swarovski.

Кадрите на младия фотограф, поставен под №1, също така ще получат и най-високо възможно признание, а именно публикация в Go Guide!

Така че не мислете, а направо се записвайте за участие. Ето няколко кадри за вдъхновение:

Каним те на остров Св. Анастасия.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *