12 най-известни кучета в киното

Кои са четирикраките звезди от екрана

0 коментара Сподели:

В Холивуд има една гаранция за хит и тя е куче на екран. Суперзвездите с четири лапи в киното са не една и две, затова сме подбрали най-емблематичните и харизматичните. Тук са колито, превърнало се в синоним на породата си, Ласи; любимият на всички санбернар с гръмкото име Бетовен; кучето на семейство Бънди от „Женени с деца“ – Бък; Тото – кеърнтериерът на Дороти от The Wizard of Oz; сладкият едноименен лабрадор от Marley & Me; кучето акита на име Хачико от „Историята на едно куче“; извънземното с четири лапи Франк Мопсът от Men in Black; симпатичната Kлоуи от „Бевърли Хилс Чихуахуа“; любимецът на цяло едно поколение Бенджи от компанията на Закс и Звездния принц; триглавото чудовище Флъфи от „Хари Потър“; Рекс – овчарката на служба във виенския клон на криминалната полиция, и накъде без него –

Рошко, когото хлапето в „Куче в чекмедже“ купува за три лева, осемдесет стотинки и шест трамвайни билета.

И като стана дума за нашите четириноги приятели, на 13 септември (неделя) от 14:00 се събираме на Кучешката поляна (официално позната като Южен Парк II) за второто издание на Dog Fest. Очакват ни много изненади, тонове позитивна енергия и съвети за съвместното ни съжителство с домашните любимци, представени от треньорите в най-послушното училище за любимци в София. Задължителен ивент за всички собственици и любители на животните! Dog Fest е мястото, където кучетата се чувстват хора.

Ето кои са любимите ни кучета в киното:

Ласи

Бетовен

Кучето Бък

Тото

Марли

Хачико

Франк Мопсът

Клои

Бенджи

на откриващата снимка

Флъфи

Комисар Рекс

Рошко

Каним те на остров Св. Анастасия.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 
 

 
 

8 АРТИСТИЧНИ ФИЛМА, КОИТО ДА ГЛЕДАШ ТОЧНО ПРЕЗ АВГУСТ

Страхотни заглавия от световното фестивално кино на стадион „Юнак“

  • 14.08.2020
  • от Даниел Левенджиев
  •  

Лятно кино на открито на стадион „Юнак“ – какво по-хубаво от това? Поредица от страхотни прожекции на филми се задават между 16 и 28 август в Борисовата градина, като заглавията са селектирани от кино ценители – продуцентската компания „Чучков Брадърс“.

ПРЕЗ АВГУСТОВСКИТЕ ВЕЧЕРИ МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ НОСИТЕЛЯ НА „КРИСТАЛЕН ГЛОБУС“ В КАРЛОВИ ВАРИ „БАЩАТА“ НА ПЕТЪР ВЪЛЧАНОВ И КРИСТИНА ГРОЗЕВА;

наградената със „Златен глобус“ драма на Фатик Аким „Без милост“; „18% сиво“, с който Руши Видинлиев спечели награда за „Най-добра мъжка роля“ в Таормина, Италия; носителя на пет приза „Сребърна лента“ „Лудетини“ на Паоло Вирдзи; „Травелатор“ на Душан Милич, носител на Награда за иновации в Монреал; носителя на специална награда на SOFEST Film Festival "Малкият самурай"; номинирания за три награди „Гоя“ „Мама мама“ с Пенелопе Крус и носителя на „Златна камера“ Little Buddha на Бернардо Бертолучи с Киану Рийвс.

Началният час на всички филми ще бъде 21:30, a билетът за всяка прожекция е 10 лв. Организаторите се грижат за изцяло доброто ни прекарване като включват в цената на билета и една бира. Билети за прожекциите в лятно кино "Юнак" може да откриета в мрежата на Еventim.

ЕТО КАКВО МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ НА ОТКРИТО ПРЕЗ АВГУСТ:

Бащата (16 август)

Без милост / In the Fade (17 август)

Лудетини / La Pazza Gioia (20 август)

Травелатор / Travelator (21 август)

18% сиво (22 август)

Мама мама / Ma ma (25 август)

Малкият Буда / Little Buddha (26 август)

Малкият самурай (28 август)

Каним те на остров Св. Анастасия.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *