Кажи го на италиански и ще стане по-красиво

Запиши се на курс по италиански с Istituto Italiano Di Cultura - Sofia

0 коментара Сподели:

Няма да повярваме, ако кажеш, че поне веднъж не си си мечтал за Италия. И не, не говорим само за гастрономическите удоволствия, пивкото вино и коктейлите – мечтаната Италия е онази, из която се разхождаш по залез, обикаляш галерии с часове, взираш се в Алпите или опознаваш Тоскана с колело. Онази, в която вървиш по стъпките на велики художници и вкусваш от сладкия живот с всичките си сетива, криволичиш по малките улички и говориш с местните. Поръчваш си макиато на италиански.

В днешния свят да знаеш втори, трети или пети език, освен майчиния си, не е само въпрос на избор, а истинска необходимост, от която зависят контактите ни със света и бизнес възможностите, до които можем да се докоснем.

Конкретно италианският език пък става все по-ценен и търсен,

не само заради десетките възможности за екскурзия до страната, но и заради всички проекти на сътрудничество между Италия и България. 

Едва ли ще те изненадаме, ако кажем, че сред най-добрите места, където можеш да се гмурнеш в италианската култура и да започнеш да усвояваш речта на Данте Алигери, Джани Родари и Умберто Еко, е Италианският културен институт – без значение дали го правиш по служебна необходимост, или заради личен интерес.

Този сезон новото там е, че курсовете са изцяло онлайн.

Това не значи, че можеш да минеш метър с домашното и че висококвалифицираните преподаватели няма да забележат, ако те няма в час. Значи обаче, че по-лесно можеш да организираш деня си, да спестяваш време и да учиш според собствения си ритъм.

Предимствата да се запишеш точно в Италианския културен институт?

Освен, че групите са малки и така ефективността от ученето се покачва, разнообразието от форми на обучение е голямо.

Може да избираш между стандартен курс (по 5 часа седмично), динамичен (по 6), интензивен (по 8) или ускорен (по 12 часа). Има и бизнес курсове, а ако се съберат достатъчно заинтересовани – и други специализирани езикови обучения, като кулинарни например.

За повече информация и записвания звънете на 02/ 981 26 04, пишете на iicsofia@esteri.it или кликнете тук.

Ето и петте сериала, които да не изпускаме през септември.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *