Три нови страшни продукции… или номер?

Go Watch!

0 коментара Сподели:

Страшни костюми, тиквени фенери и хлапета, които обикалят за бонбони с предупреждението, че ако не ги получат, ще ти „изиграят номер“. Мирише на Хелоуин! Но ти не се тревожи. В случай че нямаш сладко, спокойно можеш да почерпиш с някой от най-страшните филми и сериали, от които дори древните келти биха ги побили тръпки!

И ако обичаш: не влизай без чесън или поне червено конче в стрийминг платформите.

Cadaver

Ужасът по норвежки ни отвежда на края на света. След ядрена катастрофа Леонора, Джейкъб и дъщеря им Алис са сред оцелелите, поканени на благотворителна пиеса в местен хотел. На присъстващите са раздадени маски, които да ги отличават от актьорите. Но скоро Алис изчезва и пиесата придобива зловещ обрат.

Candyman

Изречеш ли името му пет пъти в огледало, убиецът с кука вместо ръка ще се появи и ще те накара да съжаляваш. Новият „Кендимен“ на хорър гуруто Джордан Пий разказва за художника Антъни, който се мести във вече облагородения квартал в Чикаго, където някога започна всичко… И ако един от ветераните в квартала не му беше разказал за Кендимен, щяхме да гледаме поредната американска драма… 

The Haunting of Bly Manor

Новата призрачна Netflix история от продуцентите на The Haunting of Hill House адаптира готически роман на Хенри Джеймс и обещава коктейл от адреналин и кортизол. Последният шедьовър на Майк Фланаган се върти около гувернантка, която се премества в имението Блай, за да се грижи за сираците Майлс и Флора. Да, спокойно, имението е обитавано от духове.

Тук ти споделяме за сериалите, които да не пропускаш през октомври.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *