Кои филми да гледаш, ако искаш да си хванеш гадже киноман

Искаш да си хванеш гадже киноман – лесно е

0 коментара Сподели:

Нека си го признаем – филмовите фенове са най-добрите гаджета: седят си вкъщи, не изпиват всички пари и винаги има нещо интересно, което можете да правите заедно. За да стопиш първоначалната дистанция с един киноман обаче, трябва да имаш елементарни познания по темата. В тази статийка с комедийно-практична насоченост сме използвали за основа най-добрите филми за 2020,

номинирани в наградите на най-голямото българско списание за технологии HiComm –

Entertainment Content Awards 20/21. Всички най-добри филми в категорията блокбъстър 2020 са изредени по-долу и също така има кратко разяснение какво точно представляват, за да можеш да имаш мнение по темата, без да се налага чак да ги гледаш. Също така страхотна новина – можеш да спечелиш огромен 55-инчов телевизор Philips OLED805". Ако има нещо, което много привлича феновете на филмите – това е голям телевизор. Имаш ли такъв вкъщи, той няма да си тръгне. Никога! За да участваш, просто гласувай в категориите тук. И спокойно, можеш да налучкваш (намигане).

Ето кои са филмите от 2020, за които трябва поне нещо да знаеш:

Tenet

Това е новият филм на Кристофър Нолън. Запомни добре това име – киноманите много го споменават и безрезервно му се възхищават. Правил е най-яките филми за Батман, онзи със сънищата на Ди Каприо и онзи с Матю Маконахи и дъщеря му в Космоса. Иначе за Tenet трябва да знаеш, че е гениален, но всеки само се прави, че го разбира. Всичко се движи отзад напред и накрая се оказва (идва спойлер), че главният герой, всъщност е… главният герой. Звучи тъпо, но всъщност било супер.

А, и Робърт Патинсън е вътре, много як.

Bad Boys for Life

Мъжете много обичат „Лоши момчета“, така че този може да се наложи даже да го гледаш. Значи, Уил Смит и Мартин Лорънс са ченгета, ама се движат с порше. Никой не знае защо.

Иначе има шеги, защото единият е смотан и стар, а другият готин

(познай кой кой е). Новата серия не е от режисьора на старите, но както казват големите разбирачи, „си става“. Ако искаш да спечелиш бонус точки – Майкъл Бей, човекът направил първия филм, се появява в малка роля като свещеника на сватбата. Бум!

Sonic The Hedgehog

По някаква причина всички такива момчета са обсебени от две неща – играта Sonic и Джим Кери. Тук ги има и двете. Звучи като нещо детско, но всъщност е много забавно филмче. А и много важно – синьото животно е таралеж, да не вземеш да се изложиш. Суперсилата му е да забавя времето – нещо, за което всички мечтаем. Също така Соник яде мазни хотдози и грам не му се лепи. Мразим го по темата. Ако искаш да блеснеш с познания – играта Sonic е направила над 5 милиарда долара дотук и е сред всички най-най евър. Лошият пък се бил казвал Eggman, но Dr. Robotnik и феновете кой знае защо нещо мрънкат по темата.

The Invisible Man

Тук, за да разбиеш с мнение като истинска разбирачка, можеш да сравниш изграждането на напрежението направо с Хичкок. The Invisible Man е вторият филм на Лий Уанел (не е известен, така че ще е странно да го знаеш като име, но пък е важно какво е направил) – преди това е режисирал един филм с един роботски костюм, дето е много як. Иначе е написал всичките ужаси в стил Убийствен пъзел, Мъртвешка тишина, Смъртна присъда, Коварен капан и Заклинанието.

Този му се е получил особено добре,

пък и всяка мацка, дийлвала с крипар, ще рилейтне тотално.

Harley Quinn: Birds of Prey

Всички мъже обичат Харли Куин, защото тайно си мислят, че са Жокера.

Не тоя на Хоакин Финикс, онзи на Хийт Леджър. Също така две думи само: Марго Роби. Което си е красиво, си е красиво, няма две мнения по въпроса. Иначе от киноманска гледна точка Birds of Prey яхва вълната на по-лековатите комедийни филми за супергерои в стил първия Guardians of the Galaxy и Thor: Ragnarok(и двата са по-яки от Birds of Prey, така че не се притеснявай да го кажеш смело). Ако искаш да си много оригинална – пълното име на филма не трябва да е The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, а The Pretty Descent Not So Boring And Very Colorful Film With Margot Robbie.

The Gentlemen

В мъжкия свят Гай Ричи е религия. По някаква неизвестна за никого причина мацки при героите му по традиция почти няма. Лоши момчета обаче – с лопата да ги ринеш. Тук списъкът пак пръска начело с Матю Макконъхи, Чарли Хънам, Колин Фарел и Хю Грант. Важна информация – това е първият му лондонски гагстерски филм от много време (RocknRolla2008). Също така, ако те питат „Знаеш ли кой е Гай Ричи?“, не трябва да отговаряш „Онзи с Aladdin“, а уверено да казваш: „Е, как бе, Гепи и Две димящи дула!“.Също така, ако решиш да не гледаш филма,

вътре се говори за трева и хора умират смешно, това ти е достатъчно да знаеш.

А, и Колин Фарел е боксьор с един такъв кариран костюм и очила.

A тази комедия определено не е за изпускане.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *