10 игри, с които да запълниш времето между Коледа и Нова година

Кои са игрите, гарантиращи бързо минаване на празниците

0 коментара Сподели:

Най-сигурният начин да не усетиш как са минали седмиците между Коледа и Нова година е, ако ги изкараш с контролер в ръце. За щастие 2020 може да е лоша година по всички показатели, но има едно голямо изключение и това е видео гейм индустрията. Дори след години безсмислени кампании най-после игрите бяха реабилитирани като истинска модерна арт форма и доказан лек срещу депресията в условия на карантина.

Сред всички заглавия, които излязоха през тази година, подбрахме 10, сред които гарантирано ще намериш един личен фаворит, идеален за почивните дни.

Тук са The Last of Us Part II,обрала 8 награди от 12 номинации на тазгодишните The Game Awards; самурайското екшън приключение в открит свят, някъде сред полетата на феодалната Япония Ghost of Tsushima; продължението Eternal от поредицата Doom, в което отмъщението срещу силите на Ада е на следващо ниво; най-чаканото състезание по пясък, сняг и чакъл с всичко – от рали болид до камион DIRT 5; поредната, по традиция смазваща серия на Call of Duty, този път Black Ops в разгара на Студената война през 80-а; духът на ретро игрите с модерните възможности на графиката и най-скокливият бандикут Crash Bandicoot 4: It’s About Time; достойният за място в учебниците модернизиран римейк на емблематичната класика Final Fantasy; най-новата игра от серията Yakuza, изключително правилно наречена Like a Dragon; безумната, но безкрайно забавна Maneater, в която си женска акула и убиваш хора; и, разбира се, Cyberpunk 2077, за която, колкото и суперлативи да се изпишат – просто няма да е достатъчно.

Ако искаш да си винаги в час с всички видеоигри, най-лесният и приятен начин е да следите геймърския live стрийм на HiComm с водещ гейминг легендата QFO – стартът е на 14 декември от 19 часа.

HiComm е първата българска медия, която навлиза в сферата на онлайн гейминг стрийминга със собствено шоу, което се явява естествено продължение на целта на медията да развива нови формати и да информира публиката за най-интересното и актуалното от света на технологиите. Паралелно с това екипът на HiComm стартира и новия портал – play.hicomm.bg, който ще се фокусира в гейминг новини и интересна информация от сферата на филмите и сериалите.

Ето кои са игрите, с които можеш да задраскаш празниците:

The Last of Us Part II

Ghost of Tsushima

Doom Eternal

Dirt 5

Call of Duty: Black Ops Cold War

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Final Fantasy VII Remake

Yakuza: Like a Dragon

Maneater

Cyberpunk 2077

Ето повече за Cyberpunk 2077

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *