10 ресторанта в София, които доставят до вкъщи

Когато ние не отиваме при добрата храна, добрата храна идва при нас

0 коментара Сподели:

Далеч си от баба или мама, но можеш да си поръчаш домашен уют веднага – вкусна, прясна и качествена храна за вкъщи. Разчитаме изцяло на добрите кулинарни „вестоносци“, които ни доставят любимата храна от любимите ресторанти. За нас, изявените градски хедонисти, остава просто да следваме диктовката на апетита и да изберем най-доброто от менюто! Когато ние не отиваме при добрата храна, добрата храна идва при нас.

Captain Cook

Имаме привилегията да се насладим на изключително кулинарно преживяване за всички сетива. Изискани рибни специалитети, морски дарове и месни ястия premium class. Поръчваме ги за вкъщи от сайта или ги взимаме на място с 10% отстъпка след позвъняване на посочените телефони. Така оставаме ценители на автентичния вкус и ястията, приготвени на момента – така, както ги обичаме!

София: 0882 999 001
Варна: 0882 999 002 

Golden Nero

Повече от 15 години в Golden Nero поддържат златно ниво. Комбинират най-качествените продукти от различни райони в Италия и български био ферми. Всичко в менюто им е прясно приготвено. Хлябът им е хрупкав и идва топъл в дома ти. Доставят в цяла София, а вече и в кварталите над Околовръстното – Бояна, Драгалевци и Симеоново.

бул. „Витоша“ 180,
0898 490 885 

Kohinoor

Определяме индийската кухня като виртуозно смесване на различни екзотични подправки, придаващи характерен вкус на ястията. Kohinoor вече 12 години предлага не просто храна, а запомняща се разходка из вкусовете на Индия. Независимо дали обичаш нежни екзотични ястия или пикантна храна, те могат да ти ги доставят у дома.

бул. „Гоце Делчев“ 67,
0882 532 541 

Largo di Serdika

Нахрани сетивата си и утоли жаждата си с безплатната доставка на цялото меню на Largo Di Serdika. Продуктите, с които приготвят твоята храна, са свежи, незамразени и идват от малки ферми. Стекът от пилешки гърди в японска галета и конфи от печурки и лук е идеалният ти гост у дома. Можеш да поръчаш през една от големите платформи за доставка.

бул. „Княгиня Мария Луиза“ 2,
0888 332 222

Moshi Moshi

От Moshi Moshi ти казват „Здравей!“ с автентично авторско суши и с дълга саке листа. За постигане на истински добър вкус те приготвят нигири скарида с домашно приготвен каеши сос. Наслади се на истинско суши и робата у дома с доставка през сайта или по телефона. А ако си вземеш поръчката от място, имаш 10% отстъпка.

ул. „Цар Калоян“ 6,
0885 505 551

Olio D’Оliva

Автентична Италия! Eто каква е мантрата на това италианско съкровище от кулинарните паралели и меридиани на града. Тук всяка пица е произведение на изкуството – ефирна, мека и с деликатен вкус. Прави се ръчно и се пече на дървени въглища при температура от 300° С. Разбира се, преди това тестото зрее 72 часа, с натурален квас и се приготвя от култовото полупълнозърнесто био брашно Aida 3.3 на Antico Molino Rosso.

Освен класическо тесто, майсторите пицари ни предлагат също и черно – с добавен активен въглен и зелено – с водорасли спирулина. Възползвай се от услугата им: “Casa Dolce Casa“. От понеделник до събота можеш да поръчаш от 11:30ч. до 22ч. през две от големите платформи за доставка, като през декември има 30% отстъпка на менюто. Можеш и директно да звъннеш на телефон 089 750 6376 като опциите са взимане на място или с доставка от тях в часовете от 12 до 14 и от 19 до 21. Натурално и вкусно!

ул. „Цар Самуил“ 60,
0897 506 376 

Umami

Възхитителният вкус ти идва на гости с доставка през сайта или по телефона с авторски рецепти, вдъхновени от японската кухня. „Умами“ предлагат ястия, приготвени на робата – японско барбекю за перфектно изпичане. Очаровай себе си и близките си и с рамен, нудли и суши. Толкова е лесно да си създадеш екзотично настроение в собствения си дом – истинска наслада!

бул. „Джеймс Баучер“ 100, хотел „Маринела“,
0884 804 040 

Wonderland

Бяла приказка край нас расте с аромат на брауни, бял шоколад, фюлетин, манго и ягоди. Този десерт е магичен финал за брънча, който ще ти поднесат у дома. А вълшебните им шоколадови елхи, сладкиши и меденки ще събудят всичките ти коледни спомени още с първата хапка. Wonderland ще почукат на вратата ти и с торта по поръчка, за да останеш омагьосан завинаги!

ул. „Петър Парчевич“ 26,
0888 949 869

Фабрика Дъга

Пионерите в брънча продължават да работят всеки ден на място с поръчки за вкъщи и доставка на телефон 0888 315 388 или през платформата на Takeaway. Следи на страниците им във Facebook и Instagram актуалното меню за закуска, обяд или вечеря в делнични дни и любимия ни брънч през уикенда, защото, ако ти не можеш да стигнеш Дъгата, Дъгата идва при теб. 

ул. „Веслец“ 10,
ул. „Шейново“ 13 Б,
0888 315 388 

Щастливеца

Няма нищо по-хубаво от това да хапваш топла и вкусна храна. От ресторанта доставят любимите ти гозби, приготвени в сигурна среда. А през онлайн магазина им можеш да си вземеш ястия, които са бавно сготвени по технологията Sous Vide. Поръчваш пакетирани и си ги готвиш у дома. О, и имаш 10% отстъпка при поръчка над 30 лв. 

бул. „Витоша” 27,
02 441 1155 

Материалът е част от декемврийския брой на Go Guide, който този път е наличен и в дигитален формат:

Тук и разкриваме вълшебните италиански ресторанти в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *