Цял месец Коледа в Quartal Food Park

Follow the X-mas lights е събитието, което ще те потопи с главата надолу в зимната приказка, за да можеш бързо да се настроиш на jingle bells вълна

0 коментара Сподели:

Follow the X-mas lights е събитието, което ще те потопи с главата надолу в зимната приказка, за да можеш бързо да се настроиш на jingle bells вълна.

Любимо място за хапване на открито е на път да се превърне и в любимо място за Коледа на уютно. Открихме Quartal-a още през пролетта, когато за първи път се омазахме до лактите (Джейми Оливър казва, че хубавия бургер се познава по соса, който се разтича чак до лактите при отхапване – бел.авт.) в най-доброто от стрийт фууд кухнята на София. Е, в края на ноември си е време да се настроим на jingle bells вълна, така че съобщаваме новината за чисто новата затворена част на Quartal Food Park със задоволството, с което обикновено подхождаме към порция ребра.

Откриването на новата част ще бъде в петък, 20 ноември, когато Quartal Food Park официално ще запали лампичките и празничния дух.

Follow the X-mas lights продължава чааак до 25 декември, а на топло и уютно под покрива ще намериш изключителна атмосфера и вълнуваща декорация, придружени с вкусна храна и още по-вкусни напитки, така че буквай датите в календара отсега.

Този петък Светлинките ще бъдат запалени от двамата най-харизматични водещи на bTV – Сашо Кадиев и Деси Стоянова. В откриващата вечер DJ Diass ще даде музикалното начало на Коледния месец още в 17 часа, а продължението през вечерта ще е повече от звездно със светлинно шоу от Fireter.

Нови контейнери с нови вкусни предложения, специални нови участници и тематични музикални уикенди под открито небе ще очакват градските агенти.

Освен любимия street food от цял свят в малката Коледна приказка ще се включат топящите се швейцарски сирена Raclette house Sofia. В парка, с обещание да сгрее всички, акостира и Мобилен уиски бар The Whiskey Wagoon.

Тези 16 ресторанта те очакват за обяд

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *