5 от по-добрите клиники за красота в София

Клиниките за красота, към които се обръщаме за помощ

0 коментара Сподели:

Есента е време, в което най-после теглим чертата на летните удоволствия и се заемаме със задачата да „платим сметката“. Това означава да се погрижим за следите, които слънцето е оставило върху нас през лятото, да изравним тена на лицето и да хидратираме кожата си. В този материал на фокус са най-подходящите козметични процедури, с които да си върнем сиянието.

V Derm Clinic
ул. „Оборище“ 10
070 070 150 

„Няма изящна красота… без някои странности в пропорциите“ – казва Едгар Алън. За всички останали недостатъци се грижи VDerm. Как бихме ти представили медицинския център? Като изцяло нова концепция в областта на естетичната дерматология и трансплантацията на коса. Благодарение на дългогодишния опит на собствениците – д-р Ирина Шаркова – специалист „Дерматология и венерология“ и д-р Евгени Шарков – пластичен хирург и завеждащ Клиника по пластично-възстановителна и естетична хирургия към известна столична болница, клиниката предлага персонализиран, високоспециализиран подход, съобразен с нуждите и очакванията на всеки пациент. Освен с армия от висококвалифицирани специалисти

VDerm разполага и с една от най-добрите и съвременни апаратури в България:

InMode – незаменим инструмент за неинвазивна липосукция, трайно премахване на целулит, лифтиране на кожата и неоперативен лифтинг на клепачи; SmartGraft – иновативна технология за трансплантация на коса, чиято изцяло роботизирана концепция се радва на дългогодишен опит и положителен отзвук в САЩ; най-ефективните в световен мащаб и последно поколение лазери на Syneron Candela за трайна и безболезнена епилация, както и с лазерните системи Cutera за премахване белезите от акне само след втората процедура. За да се чувстваме свободни в кожата си!

Skin Line
бул.„Драган Цанков“ 12-16
0882 614 814

Красотата е самоусещане, не физическо явление. Думите на София Лорен отекват между стените на Skin Line – клиника, която вече 20 години е посолство на стремежа към съвършенство. Убедени, че хармонията е баланс между вътрешната и външната красота, те ни превръщат в умели еквилибристи с богато портфолио от изпитани във времето терапии и иновации. Тук откриваме

индивидуален подход, професионализъм, конфиденциалност и най-висок клас апаратура и продукти.

След жарките летни дни терапевтите ни препоръчват персонален план за освежаване на лицето. Избираме между OxyGeneo със супертерапия за обогатяване и кислородно насищане; HydraGlow – уникален протокол за водно дермабразио на лице и скалп; пилинг и лимфен дренаж на лице с най-новия LPG Alliance. За по-дълбока хидратация Skin Line работят с най-висок клас мезотерапия, като техен патент е обогатяването на собствена кръвна плазма („вампирски лифтинг“) с мултивитаминов комплекс за разкрасяване и заздравяване на кожата. Вдъхновени от световните тенденции за т.нар. процедури в обедната почивка, Skin Line ни помагат да презаредим с лазерното почистване на запушените пори и неравности в тена във всяка от трите им локации в София и Варна.

Derma Act
бул. „Черни връх“ 150
0889 741 417 

Когато става дума за дерматология, грижата за здравето е неразделна от естетиката. Derma-Аct стои плътно зад тази философия и това си личи във всеки аспект от клиниката – от минималистичния и стилен интериор, огромното разнообразие от процедури и иновативното медицинско оборудване, до екипа от млади професионалисти, за които здравето на пациентите е лична мисия. Не е случайно, че в Derma-Аct можеш да откриеш множество процедури и медицински уреди, които няма на друго място в София, сред които технологии като PicoSure®, Palomar Icon™, Cutera и Cynosure Elite+. Причината за това старание е проста

– за да възпиташ правилни навици за грижа за кожата, не можеш да си позволиш никакви компромиси.

Затова, когато влезеш в клиника Derma-Аct, е добре да се откажеш от всичките си предразсъдъци за ходенето на „кожен лекар“ и козметик, ако имаш такива. Казваме ти го от личен опит – най-големият жокер в ръката на Derma-Act е проактивното отношение към пациента и по-специално към децата. Пътят на всеки нов пациент започва от консултация, по време на която специалист от клиниката ще ти помогне да разбереш точно от какво имаш нужда, за да се погрижиш за здравето и външния си вид. И не, никой не бърза да ти продаде пакет с процедури или да ти предпише терапия – целта е просто да се чувстваш комфортно и да получиш отговор на въпросите си.

A когато дойде ред да избереш точната процедура за теб, възможностите са много – кислородна, мезо или колагенова терапия, пилинги, лазерни, почистващи, подмладяващи и лифтинг терапии и още, и още. И понеже за хората, които се грижат за себе си, е важно да са наясно с най-новите тенденции именно под покрива на Derma-Аct и от техните социални мрежи научаваме за всичко случващо се около клиниката и в света на дерматологията изобщо. Защото грижата за кожата е ключът към това да изглеждаме така, както искаме. А в Derma-Аct знаят добре, че когато говорим за красота, всъщност говорим за здраве.

Belissimo Clinic
бул. „България“ 102
070 070 888 

Изящното стъклено платно на бизнес сградата, в която се помещава клиниката, се извисява в небето над бул. „България“ с високата си мачта и отразява бъдещето. Това не ни изненадва – най-модерната клиника по естетична медицина и трансплантация на коса в сърцето на София с награда „Естетична клиника на годината 2019“ е клон на кипърската частна болница St Raphael и разполага с цял антураж специалисти от България и чужбина. Оборудвана е с лазерни системи и технологии, които ще те накарат да се почувстваш като в научнофантастичен филм за красотата.

Тук грижата за нашето лице и тяло обаче е повече от реална!

Сред изчистения интериор усещаме вниманието към всеки детайл и личното отношение към пациента. Висококвалифициран лекарски екип от истински професионалисти прилага оперативни и неоперативни процедури на лице и тяло, иновативна интимна естетика, инжекционни процедури с Botox и филъри с хиалуронова киселина, лазерно подмладяване, неинвазивно повдигане на клепачи, мезотерапия на лице и тяло, лазерен пилинг, почистване и ексфолиране на лицето, холивудски процедури и др. Тук откриваме и най-ефективния метод за присаждане на коса без белези, FUE, при който се ползва роботизирана технология.

Paula Fines
ул. „Сребърни звънчета“ 22
0895 682 040 

Фамилната клиника за комплексна медицинска грижа с акцент върху естетичната медицина въплъщава думите на Коко Шанел: „Грижата за красотата започва от сърцето и душата“. Неслучайно е устроена като Дървото на живота. Първо – защото се грижи за корените на красотата, а именно здравето. И второ – защото всеки от семейството е посветен на различна област от медицината. За голямата фамилия на Paula Fines тя е не просто работа, а родово призвание. Нищо чудно, че през последните 20 години пациентите им ги откриват сами и стават част от голямото им семейство.

Така се чувстваме и ние в уютния градски храм на изяществото, където откриваме нужното ноу-хау, грижи за всеки детайл и абсолютна симбиоза между иновация и традиция.

Посреща ни най-младият специалист от сем. Лозанови – Паула. Посветена в дерматологията и лицево-челюстната хирургия, тя ни дава различни опции за регенерация на кожата. Подмладяване с колагенова стимулация Ellanse с бонус радиочестотен лифтинг; неинвазивна терапия за повдигане на клепачи; премахване на пигментация; антиейдж терапия Exilis за стегнат силует, 4D лифтинг; иновативни дермални филъри от сферата на динамичната естетика; изглаждане на кожата с новата Juvapen технология, лифтинг и подмладяване с конци и много други!

Виж как ти влияе слънцето и как да му противодействаш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *