Хотелите по Черноморието, в които да отседнеш през лято 2020

Лято край брега

0 коментара Сподели:

Черноморието може да не е Френската Ривиера, но ако го погледнеш през очите на Go Guide, ще видиш, че не е по-малко красиво. Влез в обувките на Скот Фицджералд и неговата Зелда, които пътували по Лазурния бряг, отсядайки в емблематични хотели и вили под наем. Селекцията с най-интересните, уютни и арт хотели по Черноморието са

Мека на презареждането и са специално за теб!

Astor Garden
кк „Св.Св. Константин и Елена“

Ако искаш да се потопиш в рая на морския бряг, то твоето място определено е приказният „Астор Гардън“. Тук ще те посрещнат с пет звезди, 3 открити басейна, масажи и СПА удоволствия. Прекрасната новина пък е, че само този сезон с директна резервация на сайта им получаваш куп специални бонуси – от комплименти в стаята и подаръци до премиум цени и оферти. И как да пропуснеш, а?!

052 817 700

Villa Chinka
кк „Св.Св. Константин и Елена“

Ето ни пред фасадата на Villa Chinka, чиито еркери сякаш гъделичкат небето. Хотелът предлага ексклузивност, лукс и модерен комфорт само на 8 км от Варна. Създаден като съвременна интерпретация на средновековна крепост и заемащ неповторим плаж в курорта „Св.св. Константин и Елена“, той ни пренася в самото безвремие – отвъд границите на познатото и в еклектичната зона на релакса. 

052 817 760

Hotel Primorski
кк „Св.Св. Константин и Елена“ 

В хотел „Приморски“, на самия бряг на „Св.св. Константин и Елена“, спиращата дъха архитектура се смесва с очарованието на морския бриз. Освен водните удоволствия, които предлагат с Aquahouse Thermal and Beach, този сезон с директна резервация на сайта им получаваш разнообразни отстъпки, различни комплименти и преференциални предложения, на които едва ли ще устоиш.

088 855 8636

Azalia Hotel Balneo & Spa
кк „Св.Св. Константин и Елена“

Минералната вода на хотел „Азалия“ прави чудеса, а разположението му на самата плажна ивица предлага микс между разнообразни СПА услуги, златни плажове и прекрасна архитектура. Тук освен отлични възможности за почивка този сезон ти предлагат и ексклузивни отстъпки, комплименти и бонуси, които можеш да получиш чрез директна резервация на сайта им. Възползвай се!

052 358 777

Хотел-галерия Графит
Варна, бул. "Княз Борис I" 65

Варна има свое петзвездно бижу и това е Хотел-галерия Графит. Тук те очаква невероятна обстановка, микс от съвременно изкуство и хотелски услуги на премиум ниво. За комфорта ти са налични басейн, сауна, страхотен фитнес и множество забавления. А само сега с директна резервация на сайта им ще получиш куп бонуси, специални цени и комплименти, които не трябва да пропускаш.

052 989 900 

Astera Hotel & Spa
кк „Златни пясъци“

Добре дошли в Меката на релакса – ваканционния курорт Златни пясъци, който ни посреща с културно-историческото наследство и чудотворна вода. „Астера“ е само на 50 метра от плажа, което го прави предпочитаното ни място за отдих. Тук те очакват басейни, обслужване на високо ниво и разнообразие от вкусни специалитети, които ще подберат за теб в прекрасния им ресторант.

052 359 777 

The Greek House
Ахтопол, ул. "Крайморска" 35

Към най-южния ни черноморски град ни притегля разнообразието – тук вълните срещат остри скали, меки пясъци, природен парк „Странджа“, а наблизо тече и река Велека. След цял ден прескачане между всичко изброено най-благо е да се скриеш под стряхата на The Greek House – къща за гости с уютна атмосфера, кацнала на такова място, че нищо да не пречи на синята ти гледка.

+359 88 515 1500 

Протестите в София и изкуството на плаката.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *