New Year Paradice Party

Нашата стратегия е ледено парти NYE 2018 ParadICE Party

0 коментара Сподели:

Дните на 2017-а се броят на пръсти. След всички нейни отпечатъци в живота ни безсърдечно идва нейният край. Време е да отворим обятия за новата година.

1 януари винаги е означавал ново начало, малки промени, големи цели и куп обещания, които преглъщаме някъде по обед в опитите си да се съвземем от току-що приключилото новогодишно парти.

Захвърляме старите навици, обличаме новите си дрехи и тръгваме по непознат път, наситен с желание за нещо голямо, за нещо различно и много желано.

Изпълнени с несигурност и очакване, не спираме да се чудим ще стигнем ли най-сетне там, накъдето сме се запътили, или ще стоим все така вкопчени в едно определено място, от което отчаяно искаме да избягаме? Ще срещнем ли точния човек, нашия спасител, който ще бъде така любезен да ни бъде спътник по пътя?

Първият ден от годината е сякаш сладко-горчив, а емоциите, през които не прекарва, успяваме да асимилираме чак след залез. Често ги удавяме с чаша вино, увити в топло одеяло, свити в ъгъла на дивана. Размислите за новата година са пропити с надежди и угризения, които развиват една особено неутолима жажда за твърд алкохол, последвана от тежка абстиненция. Опитвайки се да удавим въпросите и мазохистичните заключения, отпиваме на големи глътки, които се оказват твърде трудни за преглъщане, особено когато са упорито заседнали в гърлото ни и умело затрудняват дишането и трезвите мисли.

Точно в този момент плановете не включват изтрезняване.

Може би единственият лек срещу първия ден от годината е точно предишният или онази нощ, за която разказваме дълго с носталгия и си припомняме отново и отново. Едно новогодишно парти може да притъпи разхвърляните размисли и да ни вдъхне надежда, че силният старт може да доведе до нещо хубаво и вероятно имаме шанс да станем първи дори и в собствената си надпревара с времето.

Дотук с размислите. Защо да си ги причиняваме предварително? Време има – остават цели две страници от календара до момента, в който ураганът, отнасящ главите ни, така или иначе ще ни връхлети. Как се излиза от филма, чийто сюжет може да не е съвсем по вкуса ни, но пък ние сме сме главни действащи лица? Много просто – със сценарий за нова продукция. Ето го и нашия:

Чухме за едно Ледено парти, за което са ни обещали, че ще е достатъчно главозамайващо, за да ни накара да се сбогуваме подобаващо с всичко минало и да посрещнем предстоящото, заредени повече от положително – NYE 2018 ParadICE Party.

Знаем, че ледът притъпява болката и върви особено добре с анасон.

Така че сме навити и леко нетърпеливи. Точно това ни трябва, пък и звучи някак обнадеждаващо. Айсбергите, които често ни парализират, ще се стопят под горещите звуци на Криско, Тита, Ъпсурт, СкандаУ, DJ CASS и DJ Doncho – или с други думи, ще се развихрим и ще танцуваме поне до сутринта. Твърдо решени сме да изживеем тази нощ така, че да я помним поне до следващата година.

За финал с организаторите от FlyEvents ще посрещнем изгрева и първите слънчеви лъчи на 2018-а на терасата на Paradise Center. Ще впием поглед в разкошната Витоша и доброволно ще отплаваме, носейки се по вълните в океана от емоции и сладка умора.

Точно за такъв силен старт говорехме по-рано – бурен, наситен и крайно изтощителен, но достатъчно ярък, за да се връщаме към него, когато всичко наоколо е сиво и спряло.

Ето и един по-различен стил музика.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *