Новите барове на София

6 от най-любимите ни нови убежища в столицата

0 коментара Сподели:

Сърцето на София все по-трудно успява да побере на едно място желанието ни да се потопим изцяло в нощния живот на любимия ни град. Изкушенията на Хедон дебнат отвсякъде, а ние внимателно изследваме всеки нов (не)идентифициран обект в лицето на вечния дом на всяко парти животно – барът. Затова пред теб представяме тези места, които буквално завъртяха главите ни с феноменална атмосфера, вкусни коктейли и незабравими спомени. 

Защото знаем колко важно е за теб (както и за нас) да се потопиш в магията на най-добрия бар,

тази година създадохме изцяло нова категория в GoGuide Food & Drink Awards – Best Bar.

В нея събрахме 6-мата отличници, които определено изпъкнаха сред новите парти спотове в столицата. Ето кои са номинираните, а ти не пропускай последния си шанс да гласуваш за тях и да спечелиш куп страхотни награди, сред които и голямата – ваучер за пазаруване на стойност 1000 лв. от Fashion Days!

Тези награди нямаше да се случат без генералното спонсорство на Takeaway.com. 

Няма как да съществуват и без твоето фино небце, което знае кои са най-забележителните постижения на баровете и ресторантите за изминалата година, затова не се колебай да ни удариш едно рамо в избора на най-заслужилите. По време на кампанията ще раздадем и над 60 ваучера за консумация в номинираните заведения. Всичко това с голяма щипка подкрепа от подправки Kotanyi и Easybook.bg.

3 oz Bar

Трима приятели и тяхната задружна дружинка стои зад отварянето на бар „Три унции“. Тук се радваме на индустриален уют, нов ъндърграунд хип-хоп или джаз-хоп звук, лайвове и първокласни питиета, които пием от тънкостенни замразени чаши на поне 20 години.

бул. „Васил Левски“ 3

365 La Opera

Градът имаше нужда от глътка свеж въздух. Откриваме я в новото пространство – различно и много градско! Тук сме за първото си кафе, за бизнес среща или за следработен сърфинг из коктейлната листа. Предложенията там са шедьовър на тренираните комбинатори зад бара или новите гурме готвачи…

ул. „Г. С. Раковски“ 113

Виж повече: Топ 3 романтични места в София

Black Flamingo

Като новоизлюпил се бар на софийската сцена Black Flamingo бързо събра хедонистичните души на града. Модерният дух зад бара, любопитните интериорни изненади и готините събития бързо ни спечелиха като фенове и изстреляха Фламингото директно до заслужената категория.

ул. „Граф Игнатиев“ 6

Republica

Крайъгълният камък на градската култура съчетава сезонни коктейли, работилници и изложби. Тук сме за кафе-пауза или after work събиране с приятели. А безупречния и оригинален почерк на главния барман Иво и Дарио от Колумбия ще разпознаеш в абсолютно всяко питие.

ул. „Иван Вазов“ 18

The Embassy bar & suites

Новата притегателна сила за ценителите на добрия вкус се намира точно в сърцето на града. Локализиран на ул. „Шипка“ 48, The Embassy Bar & Suites даде заявка за собствен стил и неслучайно попада под светлините в категорията Best new Bar. Вълнуваща атмосфера, авторски коктейли, брънч меню от 10 до 16 часа през уикенда и селекция фингър фуд всеки ден са в перфектен унисон. Тук можеш да затвориш кръга на удоволствието, получавайки всичко необходимо, за да се чувстваш истински градски бохем.

ул. „Шипка“ 48
088 958 8886

КЕВА

Възраждането на Клуба за естетическо възпитание на артиста е едно от най-хубавите неща, случили се на града в последно време! Духът на софийската артистична бохема вилнее свободно из къщата и градината. И даже провлачва крак за новото поколение силни на деня.Добрата селекция от музика, нестандартни събития, изложби и пърформанси се превръща в инкубатор за социални връзки, а винтидж усещането е подправка към всеки следобед или вечер там, на паветата на времето!

ул. „Георги С. Раковски“ 114
087 863 3505

Ето и 3 коктейл бара, в които винаги се отбиваме с кеф

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *