Ново място за кафе любители в София: Nespresso

Кафе пътешествие с вкусове и аромати

0 коментара Сподели:

Истината е една – не можем да си представим сутрините без  него. Ако трябва да изберем една напитка, която задължително да присъства в ежедневието ни, то това със сигурност ще бъде кафето (съжаляваме, коктейли). Всеки градски изследовател обаче знае, че

амброзията на съвремието вече не е просто напитка от кафеварката.

Крайният продукт, който всички отпиваме със скритата надежда, че ще направи чудеса със сънените ни очи (и често успява!), преминава през метаморфози и съчетания на вкусове и аромати, докато достигне чашата ни. А мястото, което отвори врати преди броени дни в София, е специалист именно в селектирането на най-висококачествените зърна, от които получаваме кафе, характеризиращо се  с изтънчени аромати и вкус.

Първият луксозен магазин на световната марка Nespresso вече е тук за радост на всички кафе любители. Спокойно можем да кажем, че мястото е

новият дом на най-доброто кафе, кафемашини и аксесоари

сред които можем да открием най-подходящите за собствения ни уют.

Именно от възможността за приготвяне на качествено кафе в домашни условия през седемдесетте започва и историята на бранда. Малката еспресо машина променя нагласите и пренася кафе преживяванията, принадлежащи дотогава само на най-опитните баристи, в дома на всеки почитател. Развитието обаче не спира до там. През годините Nespresso успя да ни изненада с още по-усъвършенствани преживявания, благодарение на дизайна и качествената селекция на сортовете кафе.

Луксозният бутик на Nespresso се намира в Paradise Center на ниво 0. Съветваме те да се разходиш до там колкото може по-скоро, а дотогава разгледай сайта nespresso.bg, откъдето можеш да закупиш капсули, машини и аксесоари.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *