Нонстоп СПА: 7 доказани места

Spa On: убежища на удоволствието

0 коментара Сподели:

Оазиси, лагуни и сини островчета! Потънали в пара ърбан и курортни ашрами! Дойде ли есенно-зимният сезон, Go Guide става истински Колумб – откривател на колониите на удоволствието, където се отдаваме на качествени SPA процедури и козметични терапии.

Решени да задоволим най-големите ти капризи, направихме обиколка из страната и селектирахме всички достойни за името Меката на релакса.

AQUAHOUSE

Термален комплекс Aquahouse Thermal & Beach бързо се превръща в тотем на удоволствието. Цели 14 басейна, уелнес зона и съоръжения с лековита и витализираща минерална вода ни потапят в съвременния вариант на известните римски терми. В АКВА зоната намираме истински извор на здраве, тонус, красота и баланс между тялото и духа.

Св.св. Константин и Елена

052 812 812

ASTOR GARDEN

Петте звезди на хотел „Астор Гардън“ не са падащи, но за сметка на това комплексът сбъдва всичките ни желания. Три в едно – здраве, красота и почивка, получаваме със СПА ваканцията на Astor Garden. А отбивките по пътя към пълния релакс са следните: сауна, парна баня, тангенторна вана, СПА терапии, процедури и професионални масажи.

Св.св. Константин и Елена

052 817 700

ASTERA BANSKO COMPLEX

През есенно-зимния сезон покоите на Хотел & Спа „Астера“ повече от успешно заместват лазурното море. Закритият басейн с минерална вода и нежният масаж на циркулиращите струи осигуряват пълно презареждане на тялото и духа. А СПА пакетите ни пращат на вълнуващо арома приключение, което въвлича всичките ни сетива.

Банско, ул. „Стражите“ 8

074 986 140

MAXI VELINGRAD

GO SPA PARK HOTEL & SPA

Мястото за уединение и пълноценна почивка е на час и половина път от София и носи името Maxi Velingrad Park Hotel & SPA. Тук част от методите за релаксация са в съвсем обикновените моменти, свързани с насладата от живописни гледки, тишината и премерения лукс, но истината е, че самият СПА Център е създаден така, че да гали сетивата и на всеки, търсещ перфектна симбиоза между душата и тялото. На разположение са стая за релакс, три вида сауни, парна баня, тепидариум, турска баня, лечебни топила, хамам, контрастен басейн, масажни студиа, козметично студио, солариум и фитнес. А за хората, избрали да се потопят в това изживяване с деца – детски кът с целодневна анимация. Истинска нирвана за уморения градски човек обаче си остава еко- пътеката в естествения боров парк около хотела, която добавя стойност на цялостното изживяване.

ул. „Николай Хрелков“ 30

0878 218 888

MAXI SPA & HEALTH

Има такива точки в картата на София, които са важни както за благосъстоянието на духа ни, така и за поддържане на доброто ни здраве с помощта на различни съвременни методи. Такова място е Maxi SPA & Health, където отскоро освен класическите СПА процедури се предлагат и възстановителни и превантивни, които подобряват и поддържат цялото тяло. На разположение е фитнес инструктор, който прави изправителни спортни тренировки, а в листата със задължителни благини от този тип влиза и бо- жествената юмейхо тера- пия, комплекс от мануални техники и физически упражнения, които увеличават жизнените сили на организма. Има още нещо, коетосме длъжни да споменем, и това е гунафорезата – мтод за въвеждане на колаген от ново поколение, който се използва в естетичната медицина – за разкрасителни, поддържащи терапии и превантивно при стареене на ставите и околоставните структури на тялото.

бул. „Симеоновско шосе“ 110

0886 855 811

HOTEL ROYAL SPA

Hotel Royal Spa Velingrad, разположен в Чепинската долина, ни потапя в дълбините на удоволствието. Четирите му звезди огряват небето над Велинград и лицата ни, щом влезем като преродени градски богове в просторния му уелнес център. Разположен на 4000 кв.м, той включва термал- ни външни и вътрешни басейни, шокови и детски басейни, а водата, чиито лековити свойства са познати още от времето на древните траки, е с температура до 43 градуса по Целзий. Перфектно за възстановяване на тялото и духа! За джакузи любителите – има цели три, а разнообразието от сауни е истински реверанс към всички СПА пилигрими. Тук има финландска,хималайска, инфрачервена и панорамна сауна. На твое разположение са също арома- и панорамна парна баня, хамам, римска и руска баня (както руснаците казват: „Банята пари, но здраве дарява!“), лакониум, масажни студиа, релакс и термо зона.

Велинград

0700 12 255

HOTEL RILA

Рила Спа е пресечна точка на всичките ни желания и нужди. Независимо дали сме яхнали ски, борд или байк, тук можем да се приземим и напълно да възстановим сили за следващите планински приключения. Огромният 25-метров басейн и двете горещи джакузита са със спираща дъха гледка към пистите в Боровец, а модерната термална зона предлага всичко необходимо за едно пълноценно СПА изживяване.

Боровец

075 032 658

А ти виж 10 неща, които не трябва да правиш в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *