Баровете, ресторантите и хотелите по Черноморието, които да посетиш това лято

Beach Life

0 коментара Сподели:

Окей, приеми го така. Ние сме Дафи от „Плажът“ с Ди Каприо и ти даваме карта на рая на Земята… Или поне на морските всекидневни на около 300 километра от тук, където границата между плажа, добрата храна и купона не съществува. За теб остава да събереш банския, очилата и плажната кърпа и да потеглиш с нас към Голямото синьо. Кратки и дълги уикенди се нанизват по ивицата на родното Черноморие, а готините барове и места за хапване – по белите, леко солени и все по-слънчеви страници на Go Guide.

Маршрутът на любимите ни плажни спотове на север и юг спокойно можеш да наречеш Пътят към Dolce Vita.

 ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 

ATLAS HOTEL

Картата на спокойствието намира пресечната си точка с тази на забавлението в хо­тел „Атлас“. Усмивките от семейните разходки в Нацио­нален парк „Златни пясъци“ презареждат градските ни души. Както и неограничени­те възможности за забав­ление: кристалночистите басейни, водните пързалки, игрищата за плажен волей­бол и минифутбол, изнена­дите на гейминг центъра, пълният с живот въздух… 

кк „Златни пясъци“ 
052 811 811 

ASTERA HOTEL & SPA 

Сърцето ни остава по живописните брегове на златните пясъци, докато се наслаждаваме на лазурното море и покоите на Хотел & Спа „Астера“. Русалките в нас плуват на спокойствие както във водите пред комплекса, така и в открития и закрития басейн. Освен Едем на спокойствието в сърцето на хотела се крие и едно от култовите лица на нощния живот в Златни пясъци – клуб „Ароганс“. 

кк „Златни пясъци“ 
052 359 777 

 СВ. СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА 

ASTOR GARDEN 

Изстрелваме се в орбитата на цели пет звезди в хотел „Астор Гардън“! Експлозия от цветове и композиции изпреварват въображението ни, а издигащите се като бели орхидеи от брега апартаменти на „Вила Чинка“ ни разкриват хоризонта към безкрайното синьо. Сред крайбрежна елегантност на хотел „Астор Гардън“ и край кристалния басейн се чувстваме като във „Великата красота“ на Пабло Сорентино. 

кк Св.св. Константин и Елена 
052 817 700 

AZALIA HOTEL

Едно от най-красивите кътчета на родното Черноморие разлива обаянието си по бреговете на Св.св. Константин и Елена. Хотелът пуска корените си на няколко метра от вълните и освен величествената гледка към летните залези пренася душите ни във вселената на спокойствието и естествените минерални извори. Кални бани и програми за разкрасяване ни чакат в този морски Едем. 

кк Св.св. Константин и Елена 
052 358 777 

AQUAHOUSE TERMAL & BEACH 

Голямото вълшебство на водата е, че има памет. А най-хубавите ѝ спомени създаваме в нейния храм – термален комплекс Aquahouse Termal & Beach. Цели 14 басейна, уелнес зона и съоръжения с лековита и витализираща минерална вода ни потапят в света на блаженството. В АКВА зоната, или царството на водата, си припомняме, че тя е извор на живот, сила, здраве, тонус, свежест, красота и благодат. 

кк Св.св. Константин и Елена 
052 812 812 

MONTY

Изкусителният вкус на европейската кухня намира пресечната си точка с традиционните български ястия в модерния поглед на Monty by Andre Tokev. Авторските предложения във великолепното меню впечатляват както небцето, така и погледа ни. Изкуство в чиния, това ни поднасят професионалистите от екипа – миди Сен Жак, малинова супа и палитра от сирена… Експлозия от вкусове! 

кк Св.св. Константин и Елена 
0888 435 336 

HOTEL PRIMORSKI

Вечният ни блян да лежим под завивките на леглото на няколко метра от морето вече е реалност. Хотел „Приморски“ не е просто нашият дом до морето, той е крепостта на безгрижието. Спиращата дъха архитектура ни пренася директно на Френската ривиера, а минимализмът на стаите ни изпълва със спокойствие. Всичко останало намираме в многофункционалния търговски център „Приморски“. 

кк Св.св. Константин и Елена 
088 855 8636 

THE BAY 

В залива на удоволствието, само на крачка от брега ни очаква гастрономическият оазис The Bay. От ориенталското барбекю се разнасят аромати и вкусове, уловили най-автентичното от средиземноморската и ливанската кухня. А между каменните сепарета, лаундж-бара и живописния плаж е затворен сякаш самият Рай. Морските деликатеси и рибите са винаги пресни, а с виното ще вкусиш света! 

Св.св. Константин и Елена 
0887 003 003 

 ВАРНА 

RAPPONGI

Rappongi – Restaurant & BBQ | Bar & Beach ни посреща в своята съкровищница от изживявания само на метри от брега. Като Колумб на територията на Рая тук сме блажени откриватели на разнообразни кулинарни шедьоври и богато коктейлно меню. BBQ & Тепаняки зоната се обяснява в любов на небцето ни, а палмовата гора с шарената си сянка на брега ни глези с удобните си плажни легла и шатри. 

Варна, Крайбрежна алея 
0882 90 90 90 

ПЕЧКАТА – VIEW & BARBECUE

Искал ли си някога да се повозиш на гастрономическата машина на времето? Тази, която да те върне към корените на българската кухня, детските спомени, вкусовете и уюта на селската къща? Е, рибената чорба и домашно приготвените по стара рецепта пърленки, дребната риба от Черно море на тиган и сиренето от Родопите са точно такива! Добре дошъл в летния комшийски двор, в който мечтите се сбъдват! 

Варна, Крайбрежна алея 
0882 006 006 

КЛУБ НА ДОКЕРА

Eто едно истинско прис­танище за морските и софийските посланици на удоволствието. Индуст­риалната и същевременно уютна атмосфера превръща заведението в летния ни хол. Тук главен герой е европей­ската кухня, а в чините ни дефилират прясно уловени миди, авторски специалите­ ти и балкански BBQ изкуше­ния. Какъвто и товар да носи корабът на живота ти, тук ще го разтовариш на мига! 

Пристанище Варна 
0887 005 007 

КАПТАЖ 

Напомня ни на едно от приятните и не твърде претенциозни ресторантчета на живописната Дея на Балеарските острови. Като преддверие на самия бряг ресторантът ни предлага най-доброто от даровете на морето. Кулинарните съкровища включват неустоими морски деликатеси и ястия от европейската кухня, а компания им правят добре подбрани вина, леденостудено узо или свеж коктейл. 

Варна, Крайбрежна алея 
0888 845 184 

EL KAPAN

Минаха три години, откакто попаднахме в здравия Капан на варненското крайбрежие, но за нас всяка вечер там се превръща в любим спомен за безвремието. Лежерният живот е запазената марка на El Kapan и заради това е притегателна сила както на всички чайки и гларуси, така и на градския номад, мечтаещ за поне една вечер далеч от шума на ърбън културата. 

Това далеч не означава, че животът е напуснал дома на рахата във Варна. Хавана се мести директно в Капана с техните популярни събития с горещите ритми на Латинска Америка и плътния глас на кубинското чудо – талантливата певица Долорес. Вкуса на незабравимото лято усещаме по небцето си и с кулинарни удоволствия от Мексиканския залив, авторски коктейли с вкус на много любов и, разбира се, душата на Карибите. А морето? Изпъстрено с морските пехотинци – пълните ни с пресен улов чинии, – то се превръща във финалния щрих от щастливото безвремие на El Kapan! 

Крайбрежна алея 
0883 778 977 

KUKA BAR

Вълните на спокойствието се удрят в гредите на пристанището на забавлението – Kuka Bar. Познатите агенти на добрия вкус от столицата пускат котва на родното Черноморие! Морската класика – бирата, неустоимите коктейли и твърдата дума на качествения алкохол са основни действащи лица в Kuka Bar. Освен с море в чаша душите си глезим и с вкусните изкушения за хапване. 

кк Чайка, плаж Кабакум 
0896 825 232 

Cubo 

Барът е незалязваща класика и истинска „черна кутия“ за живота на крайбрежната улица на Варна. Историята на Cubo помни безброй романтични моменти, но и бурни партита, които със сигурност ще повторим и това лято.

Варна, Крайбрежна алея, Централен плаж

089 842 5232

Menthol 

Крайбрежната алея на добрия живот неизбежно ни води до дома на непринуденото клубно настроение, доброто вино, фюжън менюто, френската и средиземноморска кухня. И всичко това на фона на груув, джаз, боса нова, реге, боп, фънк, блус и самба!

Варна, Алея първа

089 912 8996

Makalali Beach Bar

Вечерните парти приключения никога няма да ни омръзнат. Обичайната им дестинация е територията на Makalali Beach Bar. Тук откриваме не само качествен саунд и добра парти атмосфера на крайбрежната улица, но и тематични вечери. Любимо място за нови приятели на брега на морето!

Варна, Крайбрежна алея, Централен плаж

088 282 8220

 СЛЪНЧЕВ БРЯГ 

CACAO BEACH CLUB 

Cacao Beach е мястото, което веднага събужда желанието ни за незабравимо парти до ранни зори. Разположен пред безкрая на морето, в разгара на сезона можеш да си част от тълпата хиляди фенове, която посреща изгревите с качествена електронна музика. Световноизвестни имена от сцената са спечелили славата му и спокойно можем да кажем, че Cacao Beach Club е една от най-посещаваните парти локации на България. 

Cacao Beach 
0897 950 080 

BEDROOM BEACH 

Трендсетър в клубната култура, Bedroom Beach Club ни спретва такива партита, че дори Великият Гетсби би ни завидял. Тук утрото и нощта се сливат в безкрайния прибой на най-актуалните и свежи летни парчета. Ексцентрични партита, екзотични коктейли, храна за всяко изтънчено небце и безброй широко усмихнати хора ще намериш на плажа с денонощното слънце. 

Cacao Beach 
0888 860 666 

COOK`S CLUB

Вечно скитащите ни бохем­ски сърца откриха следва­щата каюта в безкрайното си пътешествие – това е българската следа в интер­ националната верига хоте­ли Cook‘s club. Модерната бохо визия както на басейна, така и на уютните стаи е новият дом на младостта за всяка душа, тръпнеща да изживее бурното приклю­чение, наречено с прос­тичкото „лято“. Една от пресечните точки на някои от най­-древните култури – Несебър, се намира само на един дъх разстояние от уюта на хотела. 

С менюто на Cook‘s club пък правим пълна обиколка на кулинар­ната вселена! И тъй като Слънчев бряг никога не спи, знаем, че вече си набелязваш най-близките барове до Cook‘s club, в които звездата ти да изгрее на парти алеята на славата. За наше щастие Ибиса се мести директно в територията на добрия живот – за забавлението ни в хотела ще се погрижат някои от най-добрите диджеи, а всяка седмица ни очаква истинска класика в жанра… 

Слънчев бряг 
055 077 550 

 БУРГАС 

BEACH BAR NEPTUN 

Богът на морето ни кани в лятната си всекидневна – бийч бара, който е само на дъх от морето. Покрай старата рибарска лодка, сред топлия пясък и хладния морски бриз денят започва с ароматно кафе и завършва с освежаващ коктейл… или пък няколко? Добре дошъл в бялата лагуна, където ще откриеш богато меню от вкусове и детска зона. Нищо чудно, че Neptun е магнит за морските пилигрими! 

Централен плаж 
0878 101 788 

 ЧЕРНОМОРЕЦ 

Бар Ботаник

Цветовете на лятото разцъфват в бохемската градина на бар „Ботаник“. Тук залезите се преливат в авторски коктейли, а на природата около нас се наслаждаваме, полегнали на шезлонга или на хамака. 

Джанка дел Мар

Под джанката на лятото се вглеждаме в рахата, докато се наслаждаваме на морето. Именно там ни очакват вкусът на домашната храна, уютът на брега и полъхът на добрия живот. 

Star Fish 

Една от морските звезди на Черноморец грее ярко над брега както с култовата си рибена чорба, така и с разнообразието си от сладолед. А пресните им миди ни закотвят там за още миг наслада. 

Norma

Ресторант и стек хаус, разгръщащ кулинарни сюжети с участието на средиземноморската кухня. Под открито небе се наслаждаваме на страхотни коктейли и меню със сезонни пресни продукти. Закуската им ни разхожда по света – от пържени филийки със сирене през френска закуска до тост с авокадо, до невероятен бъргър! И всичко това на гледка към морето!

Бургас, ул. „Цар Симеон I“1

089 700 7390

Incanto

Уютният ресторант с гостоприемно отношение не пропуска да ни спретне незабравимо кулинарно преживяване с разнообразен вкус. Тук откриваме гурме салати, паста, пица, суши и пресни морски дарове, след които си облизваме пръстите. Сьомга филе на грил, ципура на скара, филе от лаврак  с черен ориз – тук сервират лятото в чиния!

Бургас, пл. "Баба Ганка" 4

089 364 1833

Cardamon 

Четирима млади бургазлии създават микс от готини хора, свежи коктейли и интересни музикални събития. Към всичко това добавят неустоими изкушения за небцето. Препоръчваме ти студената крем супа от тиквички и авокадо, освежаващия Мохито таратор и кристалното узо. 

Бургас, ул. "Алеко Богориди" 27

089 224 4889

 ГРАДИНА 

SALTY

Малко преди да се потопим в морето, ухание на вкусни ястия ни привлича и бързо се спираме в неговата „Градина“. Домашни питки за апетитните сандвичи и бургери, хрупкави пици и пресен домашен хляб са част от изненадите, които ни очакват в Salty – пристанището на вкусния живот! А пресните морски дарове, свежите салати, пастата и домашната тарама ни карат да останем още малко.. и още малко… 

к-г Градина 
0888 485 202 

Dirty Gradina

Добре дошъл в бара за хора с чисти сърца и мръсни мисли! Къщата с топ коктейлна листа и много домашно приготвени глезотии ще приюти всеки морски пилигрим, жаден за свежи емоции! 

Bash Bar 

„Черната кутия“ на най-дивите ни лета помни и най-незначителния разговор за смисъла на живота. А той обикновено се побира в ледена бира, свежо мохито или просто бяло фрапе тук

Papur 

Вкусна храна с продукти от местни фермери, мандри и баби ни очаква тук! Лятото е по-вкусно с телешкия им чедър бургер и с бисквитената торта с маскарпоне и нутела. А коктейлите… ах! 

KITE BAR

Институция, легенда, морско посолство на партитата от залез до изгрев – каквото и да кажем за Kite Bar-a, все ще е малко. Дневен, chill, но и в състояние да приюти цяла сватба, барът ще отгледа поредното поколение купонджии и това лято. Тук потомците му могат да покарат кайт или уиндсърф, после да разпуснат под прохладната сянка около бара на биричка, мохито или фрапе, а вечерта… Ах, вечерта! 

къмпинг Градина 
0896 620 520 

Honu BBQ

Ветровете на далечен Хавай ни галят и тази година, докато мечтаем за живота на сърфистите, похапвайки под сянката на Honu BBQ. А родните плажове са новият дом на островната кухня. 

Ше чекаш 

На плажа не се бърза, но ние определено нямаме търпение именно тук да хапнем брънч, поседнали на бара. А прясната риба е само прелюдия към разкошната бисквитена торта! 

 СОЗОПОЛ 

La Мouche

Карибският дух на безвремието и енергията на house музиката срещат допирната си точка в La Мouche. Коктейли и шотове, пълни с усмивки, ни очакват на всяко парти в морския дом на забавлението. 

BEACH CLUB 365

Ако видиш леденостудено мохито върху старо издание на „Граф Монте Кристо“, значи си в плажните владения на Beach Club 365. Рибената кост сочи право към този остров на насладата, въплътена в свежи коктейли и дизайнерски блаженства. На борда на купона, поклащащи се на морския бриз и на музиката на любими dj-и и изпълнители, можем да прекараме 365 дни и нощи. Сигурни сме, че ти не правиш изключение. 

плаж Златна рибка 
0878 365 365 

MARINA BEACH BAR

Само на десетина минути пеша от романтичния кал­дъръм на Созопол ни очакват белите и играещи с морския бриз шатри на Marina Beach Bar. Комфортът е главен ге­рой тук. А в ролите са удоб­ни шезлонги и съблекални, отбор от спасители, без­ платен паркинг. За морските авантюристи в съседство има сърф училище, а за мор­ските хедонисти – коктейли и пица по оригинални ита­лиански рецепти! 

вк „Санта Марина“ 
0886 839 269 

BOCA GRANDE

С изглед към бреговете на древния Созопол и към свободолюбивите платна на яхтеното пристанище ни посреща х-л Blu Bay. В него пък просторният и естетически издържан ресторант Boca Grande настанява собственото ни възхищение. Кулинарните монументи очароват и най-големите ценители, а винената листа пасва на тероара на всяко сърце. Хайде към залива на удоволствието! 

Созопол, хотел Blu Bay 
0878 470 000 

HEDON BEACH BAR

Ивицата на плаж Харманите в Созопол и това лято е епицентър на безкрайния купон. А ако той има нива, Hedon ни предлага цели две. Богът на удоволствието отново ни приветства в своя рай на свежите коктейли и качествената кухня, която тук е безспорен главен герой – паста, риба, свежи салати и десерти, готови да подсладят дните и вечерите ни. В Hedon всъщност откриваме всичко, което ни е нужно, за да изкараме денонощието: шезлонги, чадъри и басейн, отразяващ силуетите на усмихнати хора; разнообразие от ароматни наргилета и dj-и, готови да спретнат най-якия и вълнуващ саундтрак на лято 2019! 

Просторният и хедонистичен интериор, решен в бяло и морскосиньо, ни кара да се чувстваме като капитани на борда на голям кораб, чийто круиз просто не искаме да свършва. Точно като шатрата на Шахриар и Шехерезада, и белите шатри на Hedon ще ти разкажат истории за 1001 нощ в любимия Созопол. 

плаж Харманите 
0888 110 033 

BOOM! BURGERS 

Лятото е безкрайно движение от точка А до точка Б, а ние искаме дните ни по пътя да минават вкусно! По пътищата на слънчев Созопол и тази година откриваме едни от най-сочните бургери… на колела. Чарът на градската култура вирее дори на няколко метра от морето, а какво по-хубаво от това да се наслаждаваме на класическия чийзбургер с първокласно телешко, докато бризът ни гали… 

ул. „Индустриална” 9 
0884 583 877 

 КАВАЦИ 

СИНЬО ЛЯТО

Въпрос с понижена трудност! Кои са двете най-важни неща за едно невероятно лято? Добрата храна и свободата. И двете откриваме под шатрата на ресторант „Синьо лято“
 в къмпинг Каваци. На бялата му дървена палуба, сред зеленина и морски пясък се наслаждаваме на качествена и прясна морска храна, както и на освежаващи напитки в перфектен пеъринг. Гарнитурата? Морският бриз! 

к-г Каваци 
0878 365 365 

 СМОКИНЯ 

EL TUBO 

Лятото е състояние на ума и ние не спираме да си го припомняме при всеки удобен случай под белия покрив на El Tubo. Почти като по плаващите кейове на Кристо, до това лежерно пристанище на удоволствието стигаме по пътека от разноцветни скари. За да продължаваме да търкаме джапанки по тях, разбира се, има безброй причини. Чудим се има ли въобще нужда да споменаваме уникалното фрапе, свежите коктейли, ледените лимонади с пъпеш и маракуя, превръщащи всяка чаша в лагуна, за душовете със сладка вода, безплатния паркинг, яките дневни партита, свежите екстериорни обновления? 

Институция по плажа, El Tubo е просто неизменна спирка от морския ни слалом! А едно от безспорните предимства на бара е хамелеонският му облик. Без капка претенция той е изграден от естествени материали, които го сливат със свободолюбивия дух на Смокиня. Веещ знамето си право от нейното сърце, El Tubo очаква и теб! 

к-г „Смокиня“
0878 118 111 

Куче и куче 

Ако се чудиш дали духът на морето някога излиза на сушата – ела в този бар. В топлата прегръдка на хамака се наслаждаваме на свежите ледени коктейли и очите на безкрайното синьо. 

Бар Смокиня 

Добре дошъл в Бермудския триъгълник на удоволствието – тук хората пристигат като лодки, водени от своя собствен вятър. Влизат и… никога не излизат. Не и без коктейл в ръка. 

Verano 

Ето ни в обичайния ни летен дом, под навеса на безгрижието. С любими коктейли в ръка, тук развяваме знамената на dolce vita-та и дори не си правим среща с приятели. Те винаги са тук. 

 ДЮНИ 

GIN BAR LA MER

Любимо местенце, където често хвърляме котва! Разположен на 4-километрова плажна ивица, на границата между два резервата, gin барът е истински оазис на природната красота и спокойствието. Докато утоляваме жаждата си с невиждано богата колекция от крафт и Лондон джинове, точно пред очите ни делфините правят своя поздравителен скок. А ти готов ли си да хванеш вълната с тях? 

нос Хумата 
0877 871 100 

 ПРИМОРСКО 

ВЪЙ! РУСАЛКА 

Въй! Русалка… Нещо неве­ роятно (като да видиш човек с рибя опашка)! Фин пясък, тюркоазена вода, дюни, пясъчни лилии, гора… Създаден да върне някогашната слава на ММЦ, барът приветства хора и четириноги със зона за chilllax с хамаци и настол­ни игри, no plastic политика, семпло меню с продукти от странджанските села и интериор от естествени материали по концепция на момичетата от FiniSvini. 

ММЦ, Приморско 

Perla 

Спокойствието е най-голямото съкровище, с което ни дарява морето, и го откриваме по плажовете на Приморско. Авторски коктейли, вкусен брънч, свежи салати – истинска Перла в короната! 

 ЛОЗЕНЕЦ 

By The Way 

Гастрономическото лято започва едва когато изпием морския залез до дъно. Тази магия се казва Strawberrini и нямаме търпение да гали небцето ни, докато изпращаме деня в By The Way

Summer Mood

Тук мрачните облаци от градския ти ум си отиват безвъзвратно и остава само ярката ти лятна усмивка! Започваме с мързеливия следобед на плажа и приключваме с коктейл в ръка на парти през нощта! 

HACIENDA BEACH 

Обичаме местата, чиято философия усещаме дори в самия въздух и която ни прави вкусни като сол, полепнала по кожата. Знаем, че в Хасиенда нямаме нужда от сцена, защото сцената сме самите ние, а екраните са собствените ни очи. Достатъчно е да се качим на палубата ѝ със студено питие в ръка и да се слеем с музиката – това е моментът, в който чувстваме, че се ражда нашето лято. 

ул. „Рибарска“ 45 
0889 822 888 

Barcheto 

Надничащо от скалите в близост до пристанището и плажа Тарфа, в барчето на барчетата се оставяме на морския бриз, залеза, и то с някой от най-свежите коктейли в ръка! Такъв е животът. 

 ЦАРЕВО 

SWITCH 2 SEA 

Една от култовите точки на софийската бар карта, Switch, обръща картите си и показва своето морско лице – Switch2Sea е новата звезда на коктейлната сцена на Черноморието. Плажът в Царево се превръща в събирателен пункт на любовта към коктейлната амброзия и сладкото безвремие на плажа. Затова се качваме смело на вълната на забавлението… Switch2Sea ще са нашият фар в морето на купона. 

Понтон, Царево 
0877 122 890 

 СИНЕМОРЕЦ 

Бар Кораба 

Всеки път щом акостираме на черноморския плаж, хвърляме котвата си в дълбоките води на морето именно от този бар. А след това се наслаждаваме на заслужената си почивка, понесени в облаците от коктейлите. 

Прасето на морето

Култовият градски храм на хедонизма „Щастливото прасе“ славно стигна до морето и
е с кодово име „Прасето на морето“. Домашни лимонади, хрупкави калмари – същият добър вкус, но морски! 

 ВАРВАРА 

Wake Up 

Будим позаспалите си души на русалки и тритони и нетърпеливо скачаме в дълбоките води на Варвара. Магията на природата ни пленява през деня, а през нощта се отдаваме на силата на музиката тук

Боцмана 

Домашно приготвени мезета, млечни продукти от местни производители, сезонни зеленчуци от собствена зеленчукова градина и страшна скара ни очакват тук. Какво повече? 

Старци разбойници 

При старите разбойници си е най-вкусно. Те буквално плячкосват сетивата ни с национални ястия със сезонни свежи продукти и акцент върху рибните и морските специалитети. 

По бреговете на Хедон: Заведенията във Варна и Бургас

Ето и кои са най-добрите барове, ресторанти и хотели в Ситония, Халкидики

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са летните трендове в света на модата заедно със стилиста Антония Йорданова. Go Fashion!

Виж заедно с Тео Чепилов и Драго Симеонов кои са най-добрите моменти от хит сериала Stranger Things и спечели награда

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *