Софийските барове с летни градини

Къде да се насладиш на питиетата както подобава

0 коментара Сподели:

И това лято следваме слъчевите лъчи и се спускаме на тур в търсене на по-добрите летни градини. Не пренебрегваме нито един огрян спот и бързаме да ти разкажем, къде можеш да се насладиш на хубаво питие, слънчева атмосфера и още по-слънчеви срещи. 

65 СВЕТУЛКИ 

Ако си мислиш, че градът е прекалено урбанизиран, за да видиш светулки, ела в един от любимите ни аперитиво барове. Със Smokinos или Jin Pink със сладко и листа от рози в ръка, направо светим от щастие. „Светулките“ ни посрещат с две градини от по 40 и 70 места, фънк и джаз музика. Дървовидните ружи ни пренасят чак до Индия и Китай. А вкусната домашна храна – право в кулинарния рай. 

ул. „Солунска“ 65
0897 776 999 

MEMENTO 

Знаеш, че обичаме да се лутаме по артериите на София, докато не стане време за… крафт коктейл. Няма нищо по-хубаво от това да положим глава на рамото на града с Mojito или Aperamento в компанията на слънчевите лъчи в отворената градина на Memento. На любимата „Раковска“, освен да завършваме деня с коктейлни вълшебства, обичаме и да го започваме с димяща чаша истинско кафе.. 

НДК – Централен вход
ул. „Г. С. Раковски“ 106
бул. „Витоша“ 32

SWITCH 

В градината му сме посрещнали не един или два градски изгрева и залеза… И понеже барът е повлиян от екстремните спортове, мислим официално да обявим пиенето на джинче, аперолче или просто леденостудена биричка в подножието на НДК за новия ни екстремнолетен спорт! В градината от познати и приятели винаги сме у дома си, а ъндърграундът често се оказва седмо небе. 

бул. „България“ 2
0877 122 890

THE COCKTAIL BAR 

Красивата ни лятна София повдига зелената си завеса, за да ни посрещне в родната стряха на коктейлите в иначе урбанизираната столица – The Cocktail Bar. Топлите вечери между „Солунска“ и „Ангел Кънчев“ ни носят леки безалкохолни коктейли, но – изненада! – те все още имат автентичен алкохолен вкус! Вкусът на джина ни пренася на морето, с малката тънкост, че сега той е дестилация на първообраза си… 

ул. „Ангел Кънчев“ 9А
0887 151 152

СПУТНИК 

Естетическата амалгама на вкуса от минало и бъдеще ни посреща в лятната градина на Спутник под индустриалното и минималистично небе от дърво и метал. Тук барманите са изкусни еквилибристи и вървят по тънкото въже на времевата линия. В която и нейна точка да се намираме обаче, ще опитаме от вкуса на детството си: дафинов лист, липа, акациев мед, захарен памук… 

ул. „Янко Сакъзов“ 17
0884 982 098

Баровете с летни градини в София от А до Я

А тук сме ти събрали и ресторантите с летни градини

Какво още и къде се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *