Ново място за кафе в София: Draw&Go Coffee

Както подсказва името на заведението, в Draw&Go Coffee рисуват

0 коментара Сподели:

Както подсказва името на заведението, в Draw&Go Coffee  рисуват. Но не метафорично върху бялото платно на настроението ни рано сутрин, а съвсем буквално – върху кафето ни. Листа, усмихнати лица, животни, надписи, сърца и всякакви красиви форми –

пяната на любимото ни капучино не е просто пухкавия завършек на кафето, а всеки път щом получим такова с интересна картинка отгоре, имаме поне още един повод за широка усмивка.

Рисунките върху кафето добавят още доза удоволствие върху вкуса на кофеиновата напитка. Добрата новина е, че в София вече има място, на което обръщат специално внимание именно на тях. 

Draw&Go Coffee ни понася в света на любимите напитки леко, точно каквато е и пяната на капучиното. Но не оставайте с впечатлението, че там предлагат само това – от еспресо, през капучино, макиато и лате – вкусното кафе вече има нов дом в центъра на София. При това там се стараят да направят всяка чаша необикновена. С помощта на специална машина и апликация в Draw&Go рисуват най-разнообразни картинки върху кафето ни – разгледай ги в Инстаграм профила им. 

Можем да избираме от предварително зададените изображения в апликацията или дори да зададем свое – всичко става за секунди.

Робуста от Индия, арабика от Централна Америка, Бразилия и Етиопия се комбинират умело за всяка чаша кафе, без значение дали го предпочитаме нормално, дълго, с рисунка отгоре или семпло. Зад тезгяха ще ви посрещне Лъчезар, който изоставя работата на програмист, за да се отдаде на магическата напитка, от която всички имаме нужда, особено рано сутрин или късно следобед. Ще ви посрещне с усмивка и искрено желание да приготви точно тази чаша кафе, която да събуди деня ви. 

Добре дошли в Draw&Go Coffee са и всички, които избягват прясното мляко. Тук напитките могат да бъдат приготвени със соево, кокосово или бадемово, така че никой да не бъде лишен от жизненоважната чаша кафе. 

Отбийте се на „Неофит Рилски“ №36 и денят ви ще бъде изрисуван – първо върху кафето, а след това и с усмивка върху лицето. 

Най-уютните заведения за кафе и чай в София.

Кафето може да се пие сутрин, обед и вечер, ето и къде…

Какво още и къде се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *