The coffee weapons: pro-дуктово позициониране за дома

0 коментара Сподели:

Пристрастените към кофеиновата напитка имат все по-големи изисквания за вкуса на кафето си в домашни условия, разглезени от градските баристи в кафетериите. Вече всеки се интересува от произхода, сортовете, метода на обработка, начините на изпичане, смилане и приготвяне. Иска кафе машината освен красива да е и поне полупрофесионална. За да сме полезни, селектираме почти всички необходими „оръжия“ на пазара, които да ти гарантират онзи La Dolche Vita вкус и аромат. В красива фотосесия заснехме кафе роботи, аксесоари, селекция от кафе брандове с отлични качества и красиви и функционални престилки, за да си съвсем like a pro.

Julius Meinl

Възможността да се наслаждаваш на висококласно кафе с над 100-годишна история е не само достъпна, но и вдъхновяваща с Julius Meinl Inspresso. Избери от четири вида капсули Julius Meinl, включително безкофеиново, и стани част от виенската кафе култура. Многофункционал- ната капсулна кафе машина с Nespresso система е малка и удобна.

Mental Syndicate

Тази изключителна престилка е изработена от суров деним и е завършена с джоб от естествена кожа. Акцентът при нея е в джоба с форма 3х1, който можеш да използваш за всякакви бариста принадлежности. В комплекта е включена и практична хавлия, която винаги ще влезе в употреба.

Представяме ти подобрена версия на класическата Memory Remains престилка, един от най-търсените модели в Mental Syndicate. Изработена от памучен канвас с камуфлажна шарка за разкош и големи карго джобове с интегрирани слотове за инструменти, ще те предпазва и ще ти е в помощ във всякакви ситуации.

NESPRESSO

Патентована Delonghi система Аutomatic cappucino – за мигновено приготвяне на гореща напитка в чаша. 6 сензорни бутона, от които да избираш между любимите ти: ристрето, капучино, лате, еспресо, лунго, горещо мляко. Всичко това и с намалено време за загряване – само 25 секунди.

KIMBO

Елегантен и изискан дизайн. Компактна, практична и лесна за поддръжка. Kimbo Sweety е идеалната машина за офиси и малки пространства. Системата с капсула може да направи перфектно еспресо, любимото капучино и истински горещ шоколад.

IBECO

Ibeco е шоурумът за истинските ценители на кафе. Селектиран асортимент от висококачествени брандове за кафе, аксесоари и всичко необходимо, което да направи консумацията на кафе истински ритуал на удоволствието. 

Легендарният дизайн и изпълнение на La Marzocco може да бъде част от дома ти с Linea Mini. С два бойлера, които позволяват машината да има стабилност на температурата и същевременно да бъде енергийно ефективна. Linea Mini е изцяло ръчно изработена и отговаря напълно на качеството, което очакваш.

В Ibeco ще намериш висококачествена селекция кафета и системи за приготвянето им – espresso, brew и cold brew, за да получиш перфектния вкус на кафето – точно както го обичаш.

Атрактивен дизайн в ретро стил от Марк Араньо. Със смел и естетичен ретро силует, феерия от цветове и усъвършенствана технология за перфектната чаша кафе у дома.

MEMENTO

Може би не всички фенове на Memento знаят, че могат да имат същия прекрасен вкус на еспресо и в домашни условия, стига да използват оригиналните продукти, закупени от техния сайт или от някоя от трите им софийски локации. Там може да намериш кафе на зърна, мляно, три вида капсули и хартиени дози, с които работи италианската еспресо машина La Piccola.

Ако си страстен почитател на кафето и имаш стилен дом, на който тази красива машина да пасне, предполагаме вече си влюбен. La Pavoni се слави с eстетичен дизайн и надеждни технологии с повече от 110-годишна история. Италианската компания предлага машини, готови да направят всяка чаша еспресо специална.

Montecristo Coffee Company

За да гарантират максимално добър вкус, от екипа на Montecristo минават през няколко стъпки. Дегустация и селекция на мостри сурово кафе от най-добрите региони по света. Изпичане на суровото кафе до съвършенство и извеждане на техните комплексни вкусове и фини нотки. При тях може да намериш и кафе аксесоари и машини, гарантирайки ти перфектен резултат.

DIMELLO

На всеки един пакет DARK ROAST кафе Dimelo са изписани три кратки слогана, в които компанията вярва и следва, за да попадне в сърцето на всеки страстен кафе фен. EXPERTLY SELECTED FINELY CRAFTED LOVINGLY PREPARED Не звучи рекламно, защото е истина!

DeLonghi

Еспресо машина- та Dedica Style на DéLonghi елегантно ти напомня, че добрият стил е винаги важен, особено що се отнася до качественото кафе. Италиански дизайн и качество в едно, тази машина ще се погрижи да имаш винаги перфектно приготвено еспресо с изкусителен каймак.

DéLonghi са комбинирали дизайн, технологиите и страстта си към кафето, за да предложат перфектния микс от удоволствие, с разнообразен избор от напитки. С уникал- ната LatteCrema система, DINAMICA винаги осигурява плътна и кремообразна пяна и копринено гладка консистенция на млечните кафе напитки. 

Ако предпочиташ да пиеш кафето си навън, приготвили сме ти селекцията от най-добрите места за кафе и чай в града.

Наслади се на градското изкуство в любимата си столица.

Последвай инстаграм страницата ни, за да получаваш новости всеки ден.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *