Там, където кафето е религия: KafeMania Boutique

Висините на кафето

0 коментара Сподели:

KafeMania Boutique е онзи малък оазис „на зърна“ в София, в който можеш да срещнеш и да опиташ най-висококачествените сортове кафе в света. Още с прекрачването на прага пръв ще те посрещне омайният аромат на над 100 вида мляно, капсуловано или под формата на зърна кафе, а веднага след това и широката усмивка на персонала, готов да разкаже на добре дошлите си гости интересна история за произхода на всеки отделен сорт кафе. Не само на думи обаче. Запознанството с тази напитка в KafeMania Boutique преминава в цяло изживяване по простата причина, че посетителите на двете кафетерии имат възможността да опитат всеки непознат досега сорт на плода на организираните с тази цел уикенд дегустации. Наред с големите имена в индустрията, като Café Richard, Tonino Lamborghini, Julius Meinl, Nespresso и десетки други, може да вкусите и най-скъпото кафе на света Kopi Luwak, добило високата си стойност главно заради уникалния си произход. Историята му наистина е специална, тъй като, преди да стигне до нас, този сорт преминава първо през храносмилателната система на цибетката, малък бозайник, и по този начин кафеените зърна се обогатяват с ензими.

Десетките видове кафе не са единственото присъствие в каталога на KafeMania Boutique. Освен тях кафетериите предлагат изобилие и от най-различни бутикови чайове. Сред тях са DelmarTe, Dammann, Comptoirs Richard и още много други любими вкусове, на които да се насладиш на място или да закупиш за домашна употреба. Другото изкушение, на което ще попаднеш в кафетериите, са високият клас немски, швейцарски и български шоколади, чието разнообразие от млечни, плодови вкусове и био варианти е способно да плени всичките ти сетива, при това задълго.

Разбира се, KafeMania Boutique са се подготвили да отговорят на желанията и на всеки любител на ободряващите напитки, който иска да пренесе удоволствието от консумацията на висококачествено кафе в домашна атмосфера или офис среда. В магазините им може да закупиш едни от най-добрите кафе машини на пазара, включително и модели за приготвяне на кафе в полеви условия и в автомобил, най-различни аксесоари, а също и да избереш от дизайнерските им сервизи както за теб, така и за приятел. Подаръчните им комплекти са впечатляващи и откъм визия, и откъм качество.

Независимо дали припознаваш кафето или чая като напитката от твоя ден, KafeMania Boutique е мястото, на което ще намериш тяхната най-добра страна, а в централния им бутик – и подходящата обстановка да им се насладиш. Модерната и спокойна атмосфера в кафетерията на бул."Черни връх“ е идеалната среда както за откраднат миг релакс с любимата напитка, така и за някой друг час работа или среща, а това, което ние можем да добавим, е, че наистина времето, прекарано там, е време на удоволствие.

Не забравяй да посетиш и другата локация на KafeMania Boutique в Сердика център, бул."Ситняково" 48, както и страницата и онлайн магазина. Там изобилието от различни сортове висококачествено кафе и чай е още по-голямо. 

Виж още едно място, на което докато пиеш напитката си ще пътуваш във времето 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *