Бийч барове по Северното Черноморие

На разходка из най-хубавите морски заведения

0 коментара Сподели:

 

CACAO BEACH BAR, SUNNY BEACH

През последните 10 години Cacao се превърна в синоним на думата парти. В разгара на сезона там се стичат хиляди фенове на електронната музика, танцувайки в пясъка чак до изгрев слънце. Тази година световноизвестните имена, които чакаме, са толкова много, че спокойно може да наречем плажа на Cacao – малката Ibiza.

 

BEDROOM, SUNNY BEACH

Bedroom се намира там, където летните купони не стихват нито за ден. Истината е, че няма толкова красив бар не само на нашето Черноморие, но и в Маями. От година на година летвата постоянно се вдига и този сезон всичко в гъзарския клуб изглежда съвършено. На сцената и тази година ще греят имената на популярни наши и международни dj-и. Ако искаш да видиш или да бъдеш видян, Bedroom е твоето място.

 

CAYO, SUNNY BEACH

бийч барове, север, плаж, Черноморие, cayo

Beach Bar Cayo е разположен на перфектното място, между пясъчните дюни на Слънчев бряг и харизматичния Несебър. В ранните часове на деня там може да усетиш безвремието и спокойствието излегнал се на меките пуфове под сенките на палмите, които отделят малкия плаж на бара от масовката. Когато слънцето достигне своята най-висока точка, на Cayo нещата се променят рязко и тихото и спокойно място си става истински парти бар с готини хора и студени напитки. Резидентите Kraos & Chris заставам зад пулта за дълги следобедно-нощни сетове, които понякога продължават чак до изгрев слънце. Картинка, за която сме си мечтали цяла година.

 

BEACH BAR MANIA, SUNNY BEACH

бийч барове, север, плаж, Черноморие, Beach Bar Mania

Емблематичният Beach Bar Mania се намира на централния плаж в Слънчев бряг и със сигурност си попадал там на афтър парти, след гостуванията на световноизвестни dj-и, които са ти вкарали толкова енергия, че последното нещо, което ти идва на ум, е да се прибереш в хотела. Партито е 24/7, разчитай на добър електронен звук, ледени питиета и бели възглавници, в които да потънеш блажено, събирайки сили да продължиш маратона.

 

HORIZONT, VARNA

бийч барове, север, плаж, Черноморие, Horizont

Клуб Horizont е разположен в Морската градина на Варна, в комплекс Хоризонт, намира се само на 100 метра от плажа и предлага невероятна 360-градусова гледка, особено въздействаща на залез и изгрев слънце. В разгара на сезона барът е притегателно място за  младите хора на Варна и добра локация за истинско парти с международни или някои от добрите ни български dj-и. Гости и това лято ще са най -хитовите изпълнители от българската и световна денс сцена. А ако преди партито ви се хапва нещо вкусно, може да отскочите до новия средиземноморски ресторант La Veranda, който е част от комплекса, и ще ви предложи най-доброто от средиземноморската кухня, интерпретации на българската, както и прясна черноморска риба според сезона.

 

LA PLAYA, VARNA

бийч барове, север, плаж, Черноморие, La Playa

La Playa се намира на крайбрежната алея на Южния плаж във Варна. След сериозните промени в аут и интериора на бара през миналото лято, La Playa се превърна в едно от най-яките места за дневен чил или среднощно парти в морската ни столица. Сезонът започна ударно с някои от най-добрите deep house dj-и като Terry Lee Brown Jr. и Fred Everything, а тепърва чакаме Andre Crom, Riva Star, Jay West и други. Честито ви лято, Варна.

 

MAKALALI, VARNA

бийч барове, север, плаж, Черноморие, Makalali

Новият бар Makalali се намира на централната пешеходна алея в Морската градина. Той е хаус клуб в африкански стил, предразполагащ за пълен релакс в топлите дни, а нощите там са горещи и оживени, а през уикендите там гостуват както нашите топ dj-и, така и някой изявен international dj.
 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *