Бийч барове по Южното Черноморие

Предлагаме ти да се разходиш до най-приятните бийч барове на юг от Бургас, скоро ще те пратим и на север

0 коментара Сподели:

FAN FAN ALEPU,  КОРАЛ, ЛОЗЕНЕЦ

fan fan alepu

Мястото е Корал, едно от най-приятните кътчета по Черноморието, където по традиция къмпингуват приятни млади хора. Fan Fan Alepu е разположен в началото на плажа (откъм Лозенец), ще забележиш бара му, стъпаловидните тераси и десетките шарени възглавници. Добрата новина е, че там е едно от малкото места, където освен коктейли и всевъзможни други студени и опияняващи напитки ще откриеш и храна. Препоръчваме пастата.

PLAYA DE CHAMBAO, КОРАЛ, ЛОЗЕНЕЦ

playa de chambao

Playa De Chambao е място, заради което си струва да зарежеш всичко и да биеш няколкостотин километра по новата магистрала. Това кътче от рая се е наместило на плажа Корал, който в последните години  се оформи като една от парти зоните за хора, с усещане за нещата, което е по-близко до природата. Готви се да осъмнеш там и разчитай на барманите да бъдат оригинални при коктейлите.

MOOD, ЛОЗЕНЕЦ

снимка: Кирил Пейчев, lozenets-blacksea.com

Summer Bar Mood е разположено на мостчето към централния плаж на Лозенец. За поредна година Mood ще е едно от най-добрите места за забавления в курорта. Първите слънчеви лъчи можеш да посрещнеш на малката тераса, която се превръща в плаж с удобни шезлонги и приятна музика. След залез слънце идва време за парти с някои от най-популярните летни парчета.

БАРЧЕТО, ЛОЗЕНЕЦ

“Барчето” е разположено на скалите на кръста в Лозенец, до плажа на Тарфа. Дотук всичко звучи много непринудени и естествено, нали, така е и в действителност, какво толкова му трябва да човек. Там може да се полюбуваш на невероятни изгреви и залези с коктейл в ръка и един лек морски бриз за разкош…

HACIENDA, ЛОЗЕНЕЦ

HACIENDA

снимка: Кирил Пейчев, lozenets-blacksea.com

Hacienda се намира на южния плаж на все по-луксозния курорт Лозенец. Това е бившият плаж на Тарфа, който си остава все така красиво и привлекателно място за хората, търсещи микса от спокойствието на шезлонга и хамака през деня или палави парти вечери, обгърнати в прегръдката на горещите морски нощи.

KITE BAR, ГРАДИНА

Kite Bar се намира в къмпинг Градина… Страхотно място, на което усещаш свободата на духа и това ти дава крила. Денят там е изпълнен със свежи коктейли, а най-интересно става след залез слънце, когато партито започва.

BASH BAR, ГРАДИНА

Барът се превърна в емблематично място през последните години. Когато и да акостираш на Градина  – няма да сгрешиш, но през юли ти даваме идея да го направиш на 20-и. Едната половина от Crazy P Hot Toddy и вокалистката на бандата Danielle Moorе ще спретнат лайв за чудо и приказ. Следи ивентите там през цялото лято се очертават гостувания на приятни артисти.

БАРА СРЕЩУ ФАРА, ГРАДИНА

Симпатягите от Бара срещу Фара (и тази година на Градина, но на нова плажна локация) го описват като място, на което да очакваш “дебела сянка, охладени напитки и приятна музика само на метри от морето”. Ако си ентусиаст, ще се намери кой да те качи на кайт или сърф и да се пробваш в тези спортове. Разказват, че малко ти трябва, за да се зарибиш. Иначе до Градина ще се разходят за по лайв и Миленита, Ogi 23, DJ Marten, Southwick и други.

LA MOUCHE, ГРАДИНА

Бар La Mouche се намира в близост до хотел Blue Orange между къмпинг Градина и Златна рибка – Созопол. Прословутият плаж е домакин на все по-популярното заведение, където разчитай на пълен чил през деня, а по тъмно там ще попаднеш на някой готин dj и яка музика. Какво по-любимо от това да се завърнеш на бара, на който знаеш колко добре си прекарал миналото лято.

VERANO, СОЗОПОЛ

На плаж Веселие в Созопол се намира бар Verano! Там забавлението винаги e на макс, напитките са леденостудени, а самият бар е заобиколен от изключителна природа, красиви морски заливи и плажна ивица. Beach Bar Verano e перфектно място както за плажуващи, така и за танцуващи.

EL TUBO, СМОКИНЯ

El Tubo се намира в една на най-приятните зони по южното Черноморие, някъде между къмпинг Смокиня и Каваци. Барът е home made отвсякъде и е вложен много ентусиазъм в него. Дневно можеш да си разцъкаш с фрешчета и коктейли, а вечерта е време за парти с някой от най-добрите dj-и.

WAKE UP, ВАРВАРА

Wake Up – Варвара се намира между Царево и Ахтопол, на около 70 км южно от Бургас. Крайбрежната локация вече откри сезона с чистите си плажове и кристалните води. На бара обаче ще е всичко друго, но не тихо и спокойно, там горещите партита ще преливат oт дневни към нощни веднага щом dj-ите превземат пулта.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *