Ново място в София: Готварница Хвойната и Гаргата
Дарове от природата
Готов ли си да научиш приказката за Черния гарван и Хвойната? Тази красива история се твори в момента от двама магьосници на кулинарното изкуство – Георги Бойковски и Велин Великов.
Те са личности, способни да изкривяват познатия свят по непознат начин, като използват енергията и даровете на природата.
Нарушавайки законите на химията, отварят нова страница в живота си и сътворяват благо меню за лакомници. В продължение на историята на ресторант „Кармаре“ екипът залага на фермерски продукти, а zero waste философията и ферментацията са както в кухнята, така и на бара.
За една истинска магия са необходими креативност и надграждане на всички умения и знания, каквито двамата са придобили, а ние нямаме търпение да бъдем посветени в гастрономичното тайнство и цялото ни изживяване да бъде обагрено и превърнато в чудо.