SPRITE GRAFFITI FEST

Тази събота за десета поредна година ще се проведе конкурсът за най-оригинални графити

0 коментара Сподели:

Sprite Graffiti Fest е най-голямото графити състезание в България, което поощрява млади таланти смело да експериментират с флакони. Всяка година десет състезателя, които за селектирани от журито предварително, се съревновават в три графитни дисциплини: „рисуване на цветна скица”, “throw up” и „graffiti battle”.

Докато тече състезанието, посетителите на Sprite Graffiti Fest ще имат възможността да проверят колко талант се крие в самите тях, благодарение на инсталацията „Дигитални графити”. С помощта на камера, която ще улавя движенията на рисуващия, ще се предават данните на компютър, който ще дигитализира графита и ще го излъчва към проектор.

Sprite Graffiti Fest

Освен на графитно изкуство, ще можеш да се порадваш и на готина музика ще се погрижат FARS, Ogi23 и Busto, директно на официалното откриване в 17 часа, а малко преди 20 часа, когато се очаква да бъдат обявени победителите, ще започне и сетът на DJ SAVA.

SpriteGraffitiFest ще се проведе на 29-ти юни от 17:00 в Борисовата градина, но ако отидеш към обяд със сигурност ще има какво да видиш.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *