Джон Хам: Добри поличби за момчето от Медисън Авеню

Мъжът от Медисън авеню става на 50

0 коментара Сподели:

Казват, че всеки човек има тип, който намира за привлекателен. Когато бях малка, си мислех, че винаги ще се прехласвам по руси и синеоки красавци с правилни черти и чаровни усмивки. Тийн предпочитанията ми не са повод за гордост в по-голямата си част, но от един момент натам мъже с тъмна коса, магнетични зелени очи, плътен глас и интелигентни роли приковават интереса ми. След сезоните на „Момчетата от Медисън авеню“ Джон Хам определено се нареди в списъка с лица, които следя с интерес.

И не, той не е само красива външност.

Джонатан Даниъл Хам се пали по актьорското майсторство още в първи клас, когато го избират за ролята на Мечо Пух. Животът не го жали – когато е на 10, губи майка си след тежка борба с рака, а 10 години по-късно баща му също умира. Завършва в родния си град в Мисури и започва кариерата си като преподавател в гимназията, в която учи.

Превръща се в звезда след ролята си на Доналд Дрейпър в „Момчетата от Медисън авеню“, където играе доста комплексен персонаж. Историята проследява една от най-престижните рекламни агенции в Ню Йорк през 60-те, а на фокус е мистериозният и изключително талантлив Дон. Дали героят му е достоен за обичане, или е тотален задник, можеш да прецениш само след като изгледаш всички седем сезона. Едно е сигурно – ролята се превръща в емблематична за кариерата му.

Вратите към проекти като  The Day the Earth Stood Still, The Town и Shrek Forever After се отварят пред него, а Холивуд е запленен от чара и уменията му.

Ето някои от другите му запомнящи се роли:

Baby Driver

Bad Times at the El Royale

A Young Doctor's Notebook & Other Stories

Lucy in the Sky

Good Omens

Мъжът в черно и неговата душа

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *