5 работни навика, които издават, че си от поколението на буумърите

Светът се променя, не е лошо да се променяш с него

0 коментара Сподели:

Високотехнологичното общуване затруднява доста един определен тип хора, масово известни като буумъри. Това вече е нарицателно за неандерталец, който отрича съвремието, не е свързано с конкретно поколение. Всеки има право да живее живота си както намери за добре, стига да не пречи на останалите. Когато се наложи да работиш с бумър обаче, нещата стават малко по-сложни.

Ето кои са 5 работни навика, които просто крещят „буумър“:

Звънене за пуснат мейл

Като получиш мейл, е редно да отговориш нещо, даже да е само с едно „мерси“ – някак си е възпитано, ако не друго. Също ако изпратиш мейл, не е нужно после да звъниш по телефона – 2021 сме, електронната поща не е вече новост и революция.

Звънене вместо писане в чата

Айде да се чуем, какво си пишем като тийнейджърки

не е правилното отношение във времената, в които живеем. Защо всички толкова обичат разговорите по телефона? Как проверяваш после какво сте си казали назад в разговорите преди две години?

Принтиране вместо четене от екран

Скандално е, че има все още хора, които казват „Не мога да чета от екран – принтирай го!“. Какво е това разхищение? Листовете хартия да не растат по дърветата! Въпрос на елементарно свикване, а

резултатът може да са толкова много спасени гори.

Отказване на инсталация

Най-буумърското нещо е отказване да ползваш нов чат апп или приложение с обяснението, че не си му свикнал. По тази логика, айде да си хвърлим смартфоните и да почнем да си общуваме с димни сигнали, а? По-лесно ли звучи да се върнем назад?

Питане на човек, не на Google

Общуването с хора е нещо прекрасно, но има ли как да го ограничим до важна, интересна и забавна информация? Няма нужда да питаш нещо човек, след като Google знае всичко по-добре. Важи и за случаи, в които не си сигурен. Търсенето отнема средно 0,48 секунди, но пък спестява няколко тона вечен срам.

Тук събрахме 50+ причини да обичаш слънцето

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *