Освежаващите напитки, които да пробваш това лято

Първи приятели в приключенията

0 коментара Сподели:

Виктор Младенов Стайлинг: Мая Мирева

Щом се затопли, всичко започва да ни става по-цветно. Облеклото, настроението, озеленяването покрай тротоара… Защо не пренесем пъстротата и в чашите си? Докато термометърът малко по малко се катери към истински летните температури, ние ти посочваме най-свежарските напитки, с които да загасяваш жегата. Или просто да разнообразиш небцето. Край басейна, на пейка парти или на хамак в парка

– тези освежаващи течности ще са ти пръв приятел, където и да странстваш.

Fun Wine

С ниско съдържание на алкохол и калоричност, но с високо качество на вкуса и 0 изкуствени добавки леките пенливи вина от каталога на Fun Wine задоволяват потребността за здравословен и по-забавен начин на живот без ограничения.

Революционната комбинация от най-популярните дневна и вечерна напитка идва в два безкофеинови варианта –

Каберне Еспресо и Шардоне Капучино. Серията Moscato от фантастичния сорт Muscat Blanc също предлага два богати на антиоксиданти вида – с ягода и праскова. Съчетанието от тъмно грозде и тропически плодове плюс канела е тайната на Червената Сангрия, докато нотките на кокос и ананас ваят перфектния вкус на Кокос Шардоне. 

Devin

Продуктите на Devin отдавна са предпочитан избор сред брандовете бутилирана вода на пазара, но новото поколение напитки от серията DEVIN Mineral & Vitamins изцяло променят играта, що се отнася до баланса между функционалност и освежаващ вкус. С натуралната минерална вода, обогатена с витамини и микроелементи, получаваш всички предимства на безалкохолното питие, но без оцветители, с минимум калории и меки плодови вкусове. За силен имунитет търси вкусовете Ягода & Мента и Череша & Роза със стевия, витамини от групата В, цинк и селен, а в помощ на доброто настроение идват Кокос & Ананас и Тропическа праскова. Всички варианти са в 100% рециклируема и 100% въглеродно неутрална опаковка.

Бъзонада

Историята на Бъзонада започва от семейна рецепта за сироп от бъз и желанието за събуждане на носталгия към едно позабравено време на щастливи спомени и изпитани традиции. Негазираната натурална напитка е класически сироп за разреждане, който се предлага в различни авторски комбинации като лавандула или мурсалски чай с джинджифил.

Kombucha

Освен екзотично име Комбуча притежава неповторим сладкокисел вкус, какъвто рецепторите ти още не са срещали. Преработена от култивирана чаена гъба, напитката съдържа естествени аминокиселини, пробиотици и витамини и идва в множество примамливи вкусове – на канела, конопенo семе, арония, бъз, джинджифил, класик, мента, папая и роза.

Бъз Ко

Естествените природни продукти са не толкова тайната съставка на сиропите Бъз Ко. Отсъствието на консерванти, оцветители и подобрители с неестествен произход и стремежът към отличен вкус провокират създаването на качествени напитки на билкова и плодова основа, подходящи за всеки сезон и незаменима добавка към коктейли или ястия.

Pepe Club

Комбинация от сочни ягоди, сладък мед и ароматни цветове на бъз в наситен коктейл от вкусове – това съдържа всяка глътка от натуралния сироп на Pepe Club. Вкусният плодов букет е идеалното допълнение за пикник, здравословна разходка или закуска. Едно шише се равнява на 6 литра хидратиращо удоволствие без консерванти и оцветители.

Road Coffee

Ако мечтаеш денят ти да започне с нещо енергизиращо и разхлаждащо, студеното кафе с марка Road Coffee е новият ти най-добър приятел. Гамата от вкусове е разнообразна и не прави компромис с качеството, а рецептата за любимото лате или фрапе включва разтворимо кафе, сухо мляко (подсладено с кафява захар) и никакви вредни съставки.

Vidas

Концепцията за полезна безалкохолна напитка е напълно възможна, доказват продуктите на VIDAS с автентични български билки и съставки. Изцяло органични, без консерванти, подсладители и с иновативна технология на бутилиране, те идват в няколко фино газирани разновидностикато Нар с черен кимион, Бял бъз с лимон и Листа от смокиня.

Schweppes Pink Tonic Style

Колаборацията между джин и тоник е абсолютна класика за всяко време на годината, но е най-вкусна през лятото, когато естествено идва и желанието да осъвремениш изпитаната комбинация с живителен сладко-тръпчив вкус и нов забавен цвят. Schweppes Pink Tonic Style е идеален за целта със своите изцяло натурални съставки и балансиран ароматен

букет от касис и боровинка в закачлив оттенък на розовото.

Уловката тук е, че заради плодовата есенция безалкохолната напитка е една идея по-сладка от нормалното и почти неутрализира обичайния горчив послевкус на тоника, което прави консумацията ѝ в чист вид почти толкова примамлива, колкото и като част от коктейл.

Cappy Lemonade

Леки, деликатни и осигуряващи прохлада в летните жеги, безалкохолните лимонади на Cappy са любимо питие за цялото семейство със своя неустоим вкус и пренебрежимо малък брой калории. Усещането за домашно приготвен продукт се дължи на лимонов сок от концентрат и естествени аромати на лимон и мента.

Aquarius 

Животът тече на бързи обороти и изисква нови методи за презареждане, затова нискокалоричната напитка Aquarius, обогатена с минерали, е важен спътник в ежедневието. Разработена с цитрусови аромати и без консерванти, тя се предлага в 2 варианта: Лимон и цинк (за укрепване на имунитета) и Червен портокал с магнезий (срещу умората).

Декорацията в снимките е направена със съдействието на Цветарски магазин "Роза".

Тук сме събрали 50+ причини да обичаме слънцето

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *