Сериали на седмицата: Cruel Summer, Loki и Sweet Tooth

Три нови заглавия, с които няма да си загубим времето

0 коментара Сподели:

Лятото е тук, но новите сериалите никога не свършват.  Ние сме погрижили да ги изгледаме всичките, за да не инвестирате напразно няколко часа и известно количество емоции.

Тази седмица топ заглавията в стрийминг платформите са

марвълската история за злодея Loki; приключенската история за наполовина еленче, наполовина човек Sweet Tooth; и обгърнатата в мистерия история с действие в малък тексаски град Cruel Summer.

Sweet Tooth

Фентъзи драма с привкус на приключения е любим жанр на всички, особено ако идва от екранизация на комикс под надзора на опитен режисьор/сценарист като Джим Микъл (Stake Land, Cold in July).

Премисът е безумен, но също така гениален – момче на име Гас,

което е наполовина елен, наполовина човек, се опитва да оцелее в постапокалиптичен свят. Действието се развива 10 години след Голямото рушене или събитията, последвали пандемия от смъртоносен вирус, който убил огромна част от света, довеждайки също до странни биологични мутации като главния герой. Много хора са убедения, че хибридите са причинили вируса, затова ги ловуват. Гас открива кутия, заровена от мъртвия му баща със снимка на жена и надпис „Колорадо“, което го праща на пътешествие да открие майка си в тази географска локация. Обратите са на всяка крачка – това е само началото цялата случка. Такъв сериал със сигурност не сте гледали.

Cruel Summer

Когато става дума за сериал, в който привидно нормално момиче от обикновено американско градче е възможно да е замесено в отвличане на най-популярната мацка в града, веднага почваме да слушаме с повишено внимание.

Действието се развива през 90-те в Тексас, а Киара Орелия играе привидно скромна тийнейджърка,

която рязко става популярна след изчезването на водещата чийр-лидърка на града. Продуцент е Джесика Бийл, а сценарист е Бърт Ройъл, иначе преди години създал класиката Easy A. Ако сте фенове на мистериите в стил Twin Peaks, но същевременно и на доста по-лековатите тийн истории – това е идеално заглавие за вас. Историята държи на тръни през цялото време, а интригата непрекъснато се заплита. Вълнуващо.

Loki

Фаза Четири на Marvel вече тече, като Loki е поредното смазващо попълнение в каталога им от сериали след WandaVision и The Falcon and the Winter Soldier. Както името показва, поредицата следва премеждията на Локи, брат на Тор и един от най-емблематичните злодеи в марвълската киновселена. Автор на сериала е Майкъл Уолдрон, нашумял с работата си по Rick and Morty и предстоящия Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Том Хидълстън, естествено, се завръща в ролята на епичния антигерой,

а Оуен Уилсън прави страхотно завръщане като строгия, но справедлив Мобиъс. Добрите хора от студио Marvel са се постарали, даже да не сте гледали нито един от филмите, да можете да следите без проблем историята в сериала, така че ако не сте го направили досега, Loki е един чудесен начин да се потопите в този необятен свят на истории. Едно е сигурно обаче – това е един от най-забавляващите сериали напоследък.

Филмите за фестивали винаги ще имат специално място в сърцата ни

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *