Аквапарк Несебър – царството на водните забавления

Водният парк с най-много атракции в Европа те очаква

0 коментара Сподели:

Цифрите говорят по-добре от думите: в Аквапарк Несебър има 60 различни атракции, от които 38 водни пързалки с впечатляващите 2526 метра завои, лупинги и спускания с приземяване в кристалночисти басейни. Тук, на огромната площ от 55 000 кв.м, са събрани някои от най-иновативните и популярни водни пързалки в света, като дванайсет от тях са изцяло нови.

Нека представим някои от главните герои в Аквапарк Несебър.

Започваме с Нейно величество Кралската кобра – почти 100-метрово чудо на природата, което омайва с шарки и остри извивки. Нейната кралска корона е напълно заслужена, защото е носител на 9 поредни награди за Най-добра водна пързалка в Европа.

Продължаваме с двойката Лупинг ракети – в Аквапарка това е истинският барометър за смелост на посетителите. Тези уникални за България пързалки поставят посетителите в кабина, готова за космически полет. Но вместо да полетиш към звездите, рязко пропадаш надолу, без никакво предупреждение, като после следва изправящ косите лупинг.

Хората със състезателен дух в никакъв случай не трябва да пропускат Драгеро – мултислайд с четири писти, който те изстрелват в шеметна надпревара, особено ефектна при спускане с трима приятели. А ако това не им е достатъчно, любителите на екстремните спортове могат да хванат вълната на единствения в България сърф симулатор.

Ако пък просто искаш спокойно да огледаш галактиката, препоръчваме Космическата совалка –

най-дългата пързалка у нас, която ще те преведе в галактическа спирала от цветни тунели и бляскави свръхнови звезди.

Няма място за притеснения обаче, не всичко в Аквапарк Несебър е посветено на високи скорости и силни усещания. Ако си в настроение за почивка, можеш да посетиш някой от басейните – има изобилие от тях, с подходящи за всеки гост големина и дълбочина. Също винаги е опция просто да изпиеш едно освежаващо коктейлче на Водния бар или пък да се пуснеш по течението на Ленивата река.

Аквапарк Несебър предлага приключения и за най-малките посетители –

от тази година има цял отделен Остров на съкровищата, където те могат да открият умалени модели на някои от основните пързалки. Идеален начин за всеки да покаже, че смелостта няма пряка връзка с възрастта.

И ако все пак случайно се прокрадва усещането, че нещо ти липсва за идеалния летен ден, Аквапарк Несебър ще те изненада даже и с музикалната си програма. Всяка събота до края на лятото е резервирана за изпълнители от ранга на 100 Kila, Ицо Хазарта, Дара и Криско, докато неделите са посветени на денс битове, специално селектирани от DJ Mascota. Най-добрата новина: музикалните събития не се заплащат допълнително, а са включени в цената за посещение на парка.

Звучи страхотно, нали?

Това е Аквапарк Несебър – пресечната точка на вода, адреналин, почивка и много незабравими летни емоции.

Ще познаеш парка по шестте приказни кули, издигащи се гордо над брега, близо до Несебър. Остава само един-единствен въпрос: кога идваш?

Виж още: Кои са красивите гледки близо до София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *