НАПРАВИ СИ ДОМАШЕН СЛАДОЛЕД
Как да си направиш домашен сладолед се учиш във вторник
Едно от много малкото неща, които могат да осмислят деня ти, в случай че не си в хоризонтално положение на някой плаж, докато лек бриз гали кожата ти като в американска романтична комедия (размечтахме се), е сла-до-ле-дът. Да, онази благодат за прегрялото ти тяло и също толкова изпържения ти столичен мозък.
И тук идва една особено добра оферта.
Ако решиш да го направиш по интелигентния начин, или иначе казано, да се научиш веднъж завинаги как да приготвяш сладолед у дома – екипът на farmhopping има да ти каже нещо.
Този вторник, 28 юли, в betacafe ще те учат как да забъркаш живителната смес. В добри ръце си, защото участват Медената къща и тяхната машина за сладолед, както и Катя от кулинарния блог Sugarmouse.
В духа на farmhopping концепцията за истинска храна ще се научиш как да приготвиш сладолед без неща, на които не им е в него мястото, като изкуствени подсладители, аромати и оцветители, сухо мляко и други вредители. Ние заставаме с две ръце зад идеята да знаем добре какво консумираме, да подкрепяме локалните ферми и производство и да приготвяме сами храната си.
Ако и ти си така, обърни внимание, че участието е безплатно, ако се регистрираш предварително тук, а за нерегистрираните входът ще бъде 5 лв. Започва в 19:00 часа, не закъснявай!
На ум ни изскочи и едно клипче за вдъхновение:
Направи си и домашна лимонада, виж как тук.