Разходка в Пловдив = подарък тротинетка

Разходи се из Пловдив, открий поезията и спечели куп награди

0 коментара Сподели:

Поезията е навсякъде около нас, а животът е най-красивата метафора, която прочитаме сякаш на един дъх. Затова и кампании като „Европа в капки поезия“ на телевизия ММ ни карат да се вдъхновяваме още повече и да търсим стиха в ежедневието си. Тук обаче говорим напълно буквално. Между 5 и 18 ноември 32 стиха ще бъдат разпръснати из цял Пловдив, но за да срещнем душата си с лириката, има една малка уловка. 

Надписите се виждат само и единствено когато вали дъжд или ги намокрим.

А ако откриеш най-малко 25 от 32 стиха, може да се сдобиеш с голямата награда на „Европа в капки поезия“ – електрически скутер и каска.

Уникалният проект на екипа на телевизия ММ се прави за първи път в Централна и Източна Европа. Желаещите да се включат в играта ‘’Открий надписа, снимай се с него и тагни MMTV във Фейсбук” пък са максимално улеснени и от факта, че на няколко от местата в Пловдив са поставени в близост между 5 и 11 надписа, което съкращава времето и усилията в пъти. 

Освен електрически скутер ZERO 9 и каска LIVALL BH 51M има още награди за вдъхновените откриватели на поезия: спортни обувки, сакове, тениски, шапки, очила, карти за фитнес и още много малки и големи изненади очакват най-добрите. 

‘’Европа в капки поезия’’ е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019’’.

Всичко за Играта "Открий надписа, снимай се с него и тагни MMTV във Фейсбук" и правилата по нейното провеждане може да прочетете тук.

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *