Ново място в София: Nutrio Bar

Домът на храната, която те кара да се чувстваш добре

0 коментара Сподели:

Ако направим сравнение между сега и преди 10 години, ще видим, че терминът „здравословно хранене“ в днешно време присъства много по-често не само в изразяването ни, но и в решенията, които вземаме за тялото си. Чистата храна, балансираното меню и правилната за нуждите ни диета могат коренно да променят качеството на живота ни, затова е важно да им обръщаме внимание. А когато имаме нужда от качествена храна във все по-забързаното ни ежедневие, се обръщаме към

Nutrio Bar – пионерите в България със заведения за хранене тип fast casual restaurant.

Fast casual restaurant е категория ресторант на самообслужване, в който качеството на храната не отстъпва, а в някои случаи дори надминава това в класическите ресторанти със сервиз. Интересното е, че разлиствайки менюто на Nutrio Bar, можеш да видиш съставки като телешко Black Angus, тигрови скариди, бейби калмари, сьомга филе и много други premium изкушения.

Първата им локация отваря врати във Варна преди шест години (2015) и оттогава екипът постоянно следи световните трендове в храненето и актуализира менюто. Отскоро налагат концепцията за вкусна и качествена храна за изпът или бързо консумиране не само във Варна, но и в София. Качествените продукти са заложени в концепцията им, което ги прави примамливи за хора с режими на хранене, а рецептите са авторски и с модерен туист.

Една от каузите на Nutrio Bar е да покаже, че чистата храна е безценна, а вкусът не трябва да е за сметка на здравословните ѝ качества. Технологията су вид позволява чрез качествена суровина да произвеждат още по-качествен краен продукт, запазвайки всички качества на протеина. Опциите в менюто можеш да разгледаш на сайта им, а след това да поръчаш бързо и лесно за вкъщи!

До края на месец март можеш да се възползваш от 10% отстъпка с код goguide. Отстъпката важи както за опцията "взимане от място", така и за доставка.

Кулинарни шедьоври те очакват и тук – Mediterra Restaurant & Wine Bar 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *